luxembourg online
luxembourg online
zastanawiam sie nad porzuceniem poczty i przejsciem do luxembourg online http://www.internet.lu/
maja oferte w ktorej zapewniaja za 34 € za miesiac:
telefon staly z lokalnymi za darmo (czyli taka jak pt)
rozmowy miedzynarodowe za 2 centy za minute- cena jak na skype (ale nie ma 2h za darmo)
ceny rozmow z tel komorkowych 9 centow na wszystkie linie gsm w lux
internet taki sam jak poczta
czy ktos wie gdzie jest pulapka? jakies ukryte koszty, zle doswiadczenia?
dobre doswiadczenia?
maja oferte w ktorej zapewniaja za 34 € za miesiac:
telefon staly z lokalnymi za darmo (czyli taka jak pt)
rozmowy miedzynarodowe za 2 centy za minute- cena jak na skype (ale nie ma 2h za darmo)
ceny rozmow z tel komorkowych 9 centow na wszystkie linie gsm w lux
internet taki sam jak poczta
czy ktos wie gdzie jest pulapka? jakies ukryte koszty, zle doswiadczenia?
dobre doswiadczenia?
Witam!
My mamy luxembourg online on roku i jestesmy bardzo zadowoleni, jak widac nowi klienci nowe taryfy bo my placimy 38 e miesiecznie, a wiec dzis juz troszke taniej!
Transfer bardzo dobry, rozmowy tak jak napisałes, wiec z naszego doświadczenia haczykow nie ma, wiec smialo polecam!
Pozdrowionka:)
My mamy luxembourg online on roku i jestesmy bardzo zadowoleni, jak widac nowi klienci nowe taryfy bo my placimy 38 e miesiecznie, a wiec dzis juz troszke taniej!
Transfer bardzo dobry, rozmowy tak jak napisałes, wiec z naszego doświadczenia haczykow nie ma, wiec smialo polecam!
Ostatnio zmieniony 19-07-2010, 21:29 przez anianna, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam!
Wg mnie pulapki brak, od paru lat jestem z nimi na dobre i zle i choc zjedli mi troche nerwow (swego czasu mieli fatalny helpdesk) to i tak zazwyczaj ich oferta nie byla zla i na ogol konkurencyjna w porownaniu z innymi providerami.
Teraz helpdesk sie poprawil, widze ze otworzyli linie na polowe soboty - duzy plus, ze cos robia w tym kierunku, Internet dobry, ceny rozmow zagr ok choc i tak nie pobija voipcheap'a.
Udanej decyzji!
Teraz helpdesk sie poprawil, widze ze otworzyli linie na polowe soboty - duzy plus, ze cos robia w tym kierunku, Internet dobry, ceny rozmow zagr ok choc i tak nie pobija voipcheap'a.
Udanej decyzji!
Odpowiem na tyle wyczerpująco n a ile to możliwe.
Jestem z Lux-on-line od 2008 , wziąłem pakiet , który wtedy proponowali (stacjonarny , internet , komórki).
Miałem dosyć poczty i ich abonamentów. Wtedy poczta tego nie proponowała.
Nie ma jakiś zasadzek , ale nie ma rózy bez kolców
:
Telefon - zatrzymałem swój numer.
Internet - raczej szybki , ale miałem czasami problemy (np nie był dostępny).
Parę miesięcy temu nie mogłem się połaczyć ze stronami z końcówką .pl - co było dla mnie bolesne.
Ale byłem cierpliwy , pracowali nad tym i działa.
Wykazali dużo cierpliwości i dobrej woli - ja też zresztą.
Jak powiedział mi mój sąsiad Luksemburczyk , którego brat pracuje na poczcie , internet jest jednak w gestii P&T i oni mają pierwszeństwo - czyli lepszą niezawodność.
Ale za to Lux-on-line jest tańszy.
Mają niestety koszmarny program do poczty elektronicznej .
No i to tyle.
Raczej jestem zadowolony.
Rachunek nie przekracza 60 euro łącznie (rzadko w kazdym razie).
Do rozmów zagranicznych używam Voipdiscount (5 centów za połączenie , rozmowa do godziny).
I to chyba by było na tyle .
Jestem z Lux-on-line od 2008 , wziąłem pakiet , który wtedy proponowali (stacjonarny , internet , komórki).
Miałem dosyć poczty i ich abonamentów. Wtedy poczta tego nie proponowała.
Nie ma jakiś zasadzek , ale nie ma rózy bez kolców

Telefon - zatrzymałem swój numer.
Internet - raczej szybki , ale miałem czasami problemy (np nie był dostępny).
Parę miesięcy temu nie mogłem się połaczyć ze stronami z końcówką .pl - co było dla mnie bolesne.
Ale byłem cierpliwy , pracowali nad tym i działa.
Wykazali dużo cierpliwości i dobrej woli - ja też zresztą.
Jak powiedział mi mój sąsiad Luksemburczyk , którego brat pracuje na poczcie , internet jest jednak w gestii P&T i oni mają pierwszeństwo - czyli lepszą niezawodność.
Ale za to Lux-on-line jest tańszy.
Mają niestety koszmarny program do poczty elektronicznej .
No i to tyle.
Raczej jestem zadowolony.
Rachunek nie przekracza 60 euro łącznie (rzadko w kazdym razie).
Do rozmów zagranicznych używam Voipdiscount (5 centów za połączenie , rozmowa do godziny).
I to chyba by było na tyle .