Ubezpieczenie OC/AC - u kogo ?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

...gabriel....ale co ty kombinujesz?....bo pzrestalam "lapac" twoje problemy z autem....rozumiem, ze rozbiles...(co mnie wcale nie dziwi)....ale dlaczego masz pretensje do ubezpieczyciela?....
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Bamaza42 - proszę jak wielokrotnie było już pisane nie chcesz nic powiedzieć to nie pisz...
Możesz podać namiary na tego brokera...
i naprawdę nie chcę się z Tobą kłócić (vide twój pierwszy post w tym temacie...)

A niezadowolony jestem przede wszystkim że przy najwyższym pakiecie (prawie 1900€ za rok) mam auto zastępcze na 10dni... i jeszcze wszystkiego muszę pilnować...
jak np to że muszę mieć 4 opony takie same... a nie 2 inne i 2 inne (napęd na 4 koła), czy zamawiać agenta z AXA to wizytacji auta...
dla mnie w PL było łatwo - dzwoniłem do PZU... przyjeżdżała laweta z autem zastępczym - spisywali protokół, pytali się czy mam jakieś preferencje co do naprawy (warsztat) i dzwonili gdzie mam odebrać auto, ewentualnie gdzie mają je dostarczyć...

A tu wykonałem z 20 telefonów, 30 mejli... i jeszcze na każdym kroku kontrola czy ktoś czego nie sknocił...irytuje mnie to zwyczajnie...

A co do Twojego dziwienia się to nie rozbiłem ale jak blondynka uderzyłem w wysepkę i uszkadzając 2 felgi i opony...
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
madziara

Post autor: madziara »

Polecam Le Foyer. Nie sa najtanski, ale tez nie robia ZADNEGO problemu z wyplata czegokolwiek. Mialam juz kilka mniejszych i wiekszych zdarzen (lacznie z tym najwiekszym, czyli kasacja samochodu) i wszystko przebieglo szybko sprawnie, bez zadnych pretensji, dochodzenia, czy aby nie probuje ich na cos naciagnac.
Na prawde polecam. Moge nawet podac namiar do swietnej agentki (jestem z niej super zadowolona, zostawilam dla niej poprzedniego agenta i nigdy bym sie juz nie zamienila). Aha, a w nowym ubezpieczeniu, ktore mi zaoferowano, mam auto zastepcze na caly miesiac!
Awatar użytkownika
bamaza42

to gdzie ty wstawiles to auto do naprawy (opony i felgi), ze 10 dni na to nie starcza?....
Awatar użytkownika
bamaza42

gabrjel pisze:Możesz podać namiary na tego brokera...
a namiary...prosze bardzo....wystarczy googla uzyc:

http://www.vanbreda-riskandbenefits.be/ ... ndividuals
ODPOWIEDZ