Szukamy z mężem "nowego" auta

Oblecieliśmy już targi w Bitburgu, strony typu mobile, oxl, autoscout....

Chcieliśmy jeszcze poszukać na miejscu.
Będę wdzięczna za wszelkie info <spoko> <spoko>>
Oj Basiu ale Ty mnie czasami zadziwiasz....bamaza42 pisze:gabrys...przeciez oni szukaja auta z innego segmentu....gabrjel pisze:a jak Opel to Signum albo Insignia![]()
Dlatego Bamazo42 (och przepraszam prywatność!) mnie zadziwiasz!bamaza42 pisze:Gabrys....w sumie, to nie chce mi sie z Toba gadac i udowadniac, ze nie jestem wielbladem.....Doprawdy - kto i kiedy Ci wmowil, ze masz monopol na slusznosc?....
Czy Twoje zawsze musi byc na wierzchu?....Nie musisz mi uswiadamiac, co to jest hatchback, bo wyobraz sobie - pracowalam przez kilka lat w przedstawicielstwie pewnej marki i sprzedawalam dealerom samochody, kiedy Ty jezdziles co najwyzej rowerkiem na 3 kolkach....wiec nie mow mi, ze kompletnie nie wiem o co chodzi....zeby nie bylo watpliwosci - za eksperta od motoryzacji (i nie tylko zreszta) sie nie uwazam i nigdy sie nie uwazalam...
A tak sobie (z nudów) pociąłem cytaty....bamaza42 pisze:Gabrys....w sumie, to nie chce mi sie z Toba gadac
Doprawdy - kto i kiedy Ci wmowil, ze masz monopol na slusznosc?....
no coz, niech Ci bedzie, moze i masz racje - Astra I, z roku 1994...
, tu sie nie upieram, a nie chce mi sie sprawdzac
To jak cytaty to cytaty:bamaza42 pisze:zdano, to ja tez cytatem:..."grozisz mi ?!"....![]()
Jakby tak mnie kto zapytal skad ten powyzszy cytat to bym odpowiedzial ze z "POLSKA.LU wypowiedziane przez Mawi okolo 150 razy"gabrjel pisze:To jak cytaty to cytaty:bamaza42 pisze:zdano, to ja tez cytatem:..."grozisz mi ?!"....![]()
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza!!! "
(ciekawe czy ktoś wie z jakiego filmu?)
No oczywiście!jrm pisze:cytat z dnia swira, swoja droga swietny film