hydraulik polski lub nie

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
Aniulka

hydraulik polski lub nie

Post autor: Aniulka »

Czy mozecie polecic hydraulika i/lub glazurnika ktory wykonuje uslugi w Luksemburgu? takiego co sie zna na rzeczy a nie zdziera? na razie znalazlam tylko takich ktorzy nie wypadali wiarygodnie, za to strasznie zdzierali. Jesli to bylby Polak to jeszcze lepiej! Nie musi nawet byc tak przystojny jak ten z plakatow reklamujacych Polske :) ...
eubulus

Post autor: eubulus »

Podbijam watek bo tak sie sklada, ze akurat rozpoczynam tu legalna dzialalnosc min w tym zakresie. Terminy mam wprawdzie poupychane bo pare osob mnie juz tu poznalo (mysle, ze od tej lepszej strony) ale - w zaleznosci od ogromu zagadnienia :) - moze moglbym w czyms pomoc.
eubulus

Aniulka, czy masz jakies konto e-mail, na ktore moglbym wyslac odpowiedz bo przez skrzynke forumowa nie bardzo potrafie a tez nie bardzo mam czas teraz sie uczyc... moze kiedys.
Jak by co to moje konto jest takie: eubulus@gazeta.pl
asiunia

Post autor: asiunia »

eubulus pisze:przez skrzynke forumowa nie bardzo potrafie a tez nie bardzo mam czas teraz sie uczyc... moze kiedys
eubulus, wiedz, ze jestesmy na tym samym etapie i ciagle borykamy sie z tymi samymi problemami! :)

A w zasadzie to pisze tego posta tylko po to, bo chcialabym eubulusia bardzo polecic innym, ja z jego uslug mialam okazje skorzystac, i gdybym miala jakies waty do jego pracy to bym sie nie odzywala. A tak, polecam, zachecam, polecam!!

P.S. Moje ptactwo juz chyba zmienilo adres zamieszkania:)) Pzdr!
eubulus

Dzieki asiunia za to, ze mnie rozumiesz w kwestiach forumowych - mysle, ze tu jest wiecej takich osob bo ponad 400 zarejestrowanych a niewiele tych, ktorzy robia z tego uzytek.

Ale sie zaczerwienilem po tej reklamie, ktora mi zrobilas. Mysle, ze az tak dobrze z moimi umiejetnosciami nie jest ale jezeli tak mowisz to co tam sie bede klocil... no nie!?. W kazdym razie nastepnym razem masz u mnie bonusa.

pozdrawiam rowniez
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

Nie, no oczywiście bardzo nas cieszy, że krytykujecie nasze forum na jego łamach (zawsze to lepiej, niż robić to na obcym terenie :p ). Rzecz w tym, że forum obecne ma więcej możliwości niż miało forum wcześniejsze, i dlatego jest bardziej skomplikowane. Ale wierzcie nam – nie trzeba kończyć informatyki na uniwersytecie, żeby sobie z tym demonem poradzić. Oczywiście nie trzeba też od razu ze wszystkich opcji korzystać, więc te nieznane można po prostu zostawić na później, albo zwyczajnie odpuścić sobie, ale sami nawet nie spostrzeżecie, kiedy przyda Wam się i funkcja zamieszczania zdjęć, i przesyłania prywatnych wiadomości (PW) czy kontakt za pomocą forum z GG czy skrzynką mailową innego użytkownika forum.

Cóż, wszystko jest trudne, dopóki nie okazuje się potrzebne. A jak się okaże potrzebne, to wtedy nauczenie się tego czy owego przychodzi zadziwiająco łatwo. Toteż jedyne co nam przychodzi teraz do głowy, to życzyć Wam z całego serca, by forum przydało się Wam w jak najszerszym aspekcie czy to w działalności zawodowej, czy to w życiu prywatnym <mrgreen>

Co do zaś podstaw obsługi forum, napisaliśmy kiedyś to i owo na ten temat tutaj: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=251 (polecamy lekturę!). Natomiast co do ilości użytkowników – mamy pełną świadomość, że aktywnych użytkowników jest znacznie mniej niż 400. To jest zresztą normalna sprawa – nie każdy bowiem zarejestrował się tu, by brać aktywnie udział w codziennym życiu forum. Są tacy, którzy z założenia zaglądają na forum sporadycznie, a nawet i tacy, którzy zarejestrowali się by wejść tutaj jeden jedyny raz – by np. ściągnąć sobie testy EPSO, albo obejrzeć jakiś konkretnym materiał z Albumu czy Downloadu. Ich prawo i my to szanujemy. Dla takich też będzie u nas miejsce – kto wie, może kiedyś wrócą na jeden choćby raz, a może odczują potrzebę aktywnego udziału w życiu naszej społeczności. Będziemy na nich czekać cierpliwie.

Jeśli już mowa o aktywności uczestników, to to czym chcielibyśmy się pochwalić, to fakt, że codziennie loguje się na naszą stronę ponad 50 uczestników, a aktywnych (czyli takich, którzy napisali przynajmniej kilka postów i zaglądają do nas częściej niż raz w tygodniu) naliczylibyśmy co najmniej setkę. Nas ta statystyka cieszy. Liczymy też na to, że są to ludzie zadowoleni z możliwości jakie oferuje im polska.lu, bo o to przede wszystkim chodzi, byście mogli dzięki portalowi i forum rozwijać się i poszerzać swoje horyzonty i krąg ludzi sobie bliskich w Luksemburgu.

No, a teraz dosyć już tego patosu, etosu i aramisu ;) – po prostu niech każdy z Was bierze z forum to co chce i potrafi wziąć. Jeśli mu się to do czegoś przydaje – niech mu będzie na zdrowie a nam ku radości wiecznej, amen. <mrgreen>
LuxTeam
misio

Post autor: misio »

Wcisnij ikonke email. Napisz tekst. Wcisnij wyslij. Email dojdzie tam gdzie ma.

Prywatna wiadomosc? Nic bardziej prostszego. Klikasz na ikonke, piszesz i wysylasz. Dostaniesz info na emaila swojego prywatnego jak ktos cos do ciebie napisze itp.

Troche wiecej wiary we wlasne zdolnosci i mozliwosci <rotfl>
Ostatnio zmieniony 02-02-2007, 20:05 przez misio, łącznie zmieniany 1 raz.
eubulus

Nie mialem dostepu do forum ze dwa dni ale sporo tu sie dzieje...
LuxTeam pisze:Nie, no oczywiście bardzo nas cieszy, że krytykujecie nasze forum na jego łamach
Derekcja wrazliwa :D ale nie mialem zamiaru krytykowac.
ODPOWIEDZ