Kuchnia z IKEA

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

Ta ich kuchnia nazywa sie FAKTUM (=nazwa serii) + kolor frontow, np Nexus brzoza
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

oj byly...ze Faktum to wiem, chodzi mi wlasnie o fronty - bo sa rozne, a ja mam na oku akurat Fagerland....
Awatar użytkownika
hopsas

Ikea Kuchnia

Post autor: hopsas »

Witaj,
Ja składałęm moja trzecia kuchnie z Ikei, fronty Leistad pełne drewno,
wycofali je z zeszlym roku z Belgi ale moze sa w Niemczech , w Polsce sa napewno bo w czasie tych swiat skadałmem druga taką sama kuchnie w W-wa, jestem bardzo zadowolony i funkcjonalnosci i wygladu, jak ktos przychodzi to sie pyta skad ta kuchnia. Funkcjonalnosc kuchni Ikea jest rewelacyjan, bo co skladasz to pasuje, szafki sa łatwe do skłądania, jak złożysz jedna to reszta to zabawa. My na nóżkach plastikowych położyliśmy blat granitowy, obawialem sie ze wzgladu na ciezar, ale niepotrzebnie, wyglada rewelacja, granit nazywa sie "sziwakaszi" polecam; kupilismy od człowieka co ma własny warsztat na południu Luksemburga, moge poszukac kontaktu jak bedzie potrzeba;
po moich trzech zrobjonych kuchniach z IKEI polecam, hej.
Hopsas
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Dzieki bardzo....zamowilam wlasnie w sobote, teraz czekam na dostawe, a potem - montaz....mam nadzieje, ze tez bedzie ok.... :)
ODPOWIEDZ