plytki podlogowe z Niemiec?
plytki podlogowe z Niemiec?
Witam
slyszalam ze oplaca sie kupowac plytki podlogowe w Niemczech?czy ktos w was o tym slyszal i czy macie namiary na jakies firmy w rozsadnej okolicy od Lux?
dzieki serdeczne
pozdrawiam
slyszalam ze oplaca sie kupowac plytki podlogowe w Niemczech?czy ktos w was o tym slyszal i czy macie namiary na jakies firmy w rozsadnej okolicy od Lux?
dzieki serdeczne
pozdrawiam
Taaa, czesto wyjdzie jakies 10 EUR mniej, ale jak doliczysz czas i paliwo to... wyjdziesz na minus...
Na na powaznie. Czesto Batiself czy Hela maja atrakcyjne wyprzedaze. Kilkarazy widzialem, jak kafelki/plytki za 25-50EUR za m3 mozna bylo kupic za 3 do 10 EUR. No i to w Lux. Hornbach w DE ponoc tez ma atrkacujne ceny, ale nie wiem, tylko slyszalem.
Na na powaznie. Czesto Batiself czy Hela maja atrakcyjne wyprzedaze. Kilkarazy widzialem, jak kafelki/plytki za 25-50EUR za m3 mozna bylo kupic za 3 do 10 EUR. No i to w Lux. Hornbach w DE ponoc tez ma atrkacujne ceny, ale nie wiem, tylko slyszalem.
- gpiesiewicz
polecam duzy sklep z kafelkami w Kenn (przy autostradzie do hahn, po prawej stronie) - z ciekawostek maja nawet kafelki z Tubadzina oraz Longuicher Fliesenmarkt, kawalek dalej w Longuich. Dla przykladu, m2 pewnych wloskich kafelkow kosztowal w Longuich 20 € mniej, niz w Luksemburgu. stopien oplacalnosci zalezy oczywiscie od wielkosci zakupow.
- gpiesiewicz
znalazlam http://www.longuicher-fliesenmarkt.de
to jeszcze tylko ten w Kenn, daleko to od Lux?mi potrzeba kafelkow na caly dom wiec reczej mi sie oplaca przy roznicy 20euro
to jeszcze tylko ten w Kenn, daleko to od Lux?mi potrzeba kafelkow na caly dom wiec reczej mi sie oplaca przy roznicy 20euro
Kenn jest pare km na polnoc od Trewiru, jak sie jedzie autobusem flibco z Luksemburga na lotnisko frankfurt hahn, to sie przejezdza rownolegle obok miejscowosci Kenn pare minut po przystanku autobusu w Trier Nordalexnakon pisze:znalazlam http://www.longuicher-fliesenmarkt.de
Ale dlaczemu nie wyjszlo ????szymbi pisze:Chyba coś nie wyszło...alexnakon pisze:szymbi pisze: małe wtrącenie moderatorskie: klikniecie w przycisk "pomógł" pod postem gpiesiewicz byłoby jak najbardziej na miejscu...
dopiero znalazlam jak to zrobic i niby nie blondi
dzieki
Szymbi , ogarnij sie
Kliknij w punki "pomuk" gpiesiewcz i zobaczysz ze ma ich dwa za ten watek , he he he.
Po zmianie posty "nagrodzone" sie nie podswietlaja.
Zniknelo tez kilka avatarow uzytkownikow, ale to moze nie ma zwiazku ze zmianami zeszlorocznymi.
Ura Bura Szef Podwóra