Ginekolog

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
kajapapaja

Ginekolog

Post autor: kajapapaja »

koleżanka ostatnio poleciła mi polskiego :) ginekologa - jest jej sąsiadem w Niemczech, ale otworzył gabinet w Wormeldange. POnoć bardzo sympatyczny i kompetentny:

Smilek Jerzy (Dr)
31 r. Principale
L-5480 Wormeldange (Wormer)
Tél. : 26 74 73 03
Fax : 26 74 73 04
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
piterek721

Post autor: piterek721 »

TO BARDZO WAŻNA INFORMACJA DLA MNIE:)LECZ:CZY,KTÓRAŚ Z FORUMOWICZEK LECZYŁA,BĄDZ PROWADZIŁA CIĄŻĘ U DR.JERZEGO SMILKA I MOGŁA BY POTWIERDZIĆ JEGO PREFERENCJE?> Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ.POZDRAWIAM-DAGA.
Awatar użytkownika
kajapapaja

po pierwsze - co rozumiesz przez "preferencje"?
po drugie - pisz normalna trzcionka, tych duzych liter nie da sie czytac
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
piterek721

Post autor: piterek721 »

po pierwsze poprawiam się i bede pisać malymi literkami...po drugie chodzilo mi oczywiscie o referencje czyli czy jest dobrym specjalista ogolnie i prosila bym o odpowiedzi od osob,ktore mialy z nim stycznosc osobiscie.dziekuje
ania_411

Post autor: ania_411 »

ponawiam pytanie: czy ktoras z pan, pacjentek pana Jerzego moglaby napisac o nim cos wiecej? polecacie czy raczej nie?
dr Kingi nadal nie ma, z wielkim zalem musze chyba zmienic lekarza :|
Awatar użytkownika
kajapapaja

hej
nie jestem i nie byłam pacjentką dr Smilka, ale moja kolezanka jest. Bardzo go lubi, jest miły otwarty i pomocny. I nawet jej corka do niego tez chodzi.
Miszka w DE, ale otworzyl jakis czas temu praktyke w Wormeldange
eurokraci.eu
Stella

Post autor: Stella »

czy ktos chodzi do tego lekarza i mogłby napisac tak ogolnie czy jest dobrym specjaloista -jestem w ciazy - i wogole jaki jest czy słucha co ma dopowiedzenia pacjentka czy raczej przyjmuje ABY ABY i do domu, na dodatek mam wielkiego stresa przed wizyta u lekarza - mezczyzny <roll> <lol>
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Pan jest miły, bezpośredni, że można łatwo z nim nawiązać kontakt. I taki "trochę starszy" jeżeli ma to dla ciebie jakieś znaczenie. Generalnie słucha, co ma się do powiedzenia, radzi jeżeli jest coś lepszego dla ciebie. Przyjmuje punktualnie (albo mi sie tak udało) i nie ma zbyt duzego problemu, żeby sie umówić w krótkim terminie.
Danka
Stella

Danka44 DZIEKUJE za odpowiedz:), troche mnie to uspokoiło 8),choc mam stres kiedy mam isc do lekarza - faceta,ale wyjscia nie mam dzidzia wazniejsza :> . miałam nadzieje,ze bedzie taki "starszawy" :p wiec UF <lol> . moja ciaza jest zagrozona i fakt szybciutko nas umowił,dzwoniłam 2 dni temu a na jutro juz mam byc <mrgreen> . Miałam isc do pani ginekolog -tez polskiej ( z listy lekarzy na stronie) ale akurat cały marzec ma jej podobno nie byc :x ,a musze potwierdzic ciaze ,sprawdzic czy wszystko ok i powiedziec jak ciezko było ze mna w ciazach poprzednich ,zeby juz jakas reakcja była .dzieki za odzew:]
Awatar użytkownika
jeremijo

ginekolog

Post autor: jeremijo »

i ja choć troszeczkę dodam jak dla mnie jest bardzo w porządku wysłuchał co mam do powiedzenia odpowiada na każde pytanie doradza i nigdzie się nie spieszy i co najważniejsze badania wykonuje na miejscu jak dla mnie super polecam. <oops> <oops> <oops>
jeremijo
nese

Post autor: nese »

Pan Jerzy prowadzi moja ciaze. Od pierwszej wizyty ma me pelne zaufanie. Jak poprzedniczka pisala, imponuje mi, ze wiekszasc badan jest wykonywana na miejscu, nigdy nie mialam problemu z umowieniem sie na wizyte, kilka razy trafilam w ten sam dzien, gdy dzwonilam. Przyjemna atmosfera w gabinecie, taka... nie ginekologiczna :>
A kto sie z Pan boi mezczyzn ginekologow, to moim zdaniem czesciej sa nawet bardziej kompetentni, mniej gadatliwi, bardzo, bardzo uprzejmi i lagodni :)
Stella

Jestem po pierwszej wizycie i coaza przez pana doktora potwierdzona:). I Miałyscie dziewczyny 100% racji:) atmosfera jest bardzo fajna nie tylko taka czysto medyczna,czułam sie bardzo komfortowo juz od chwil wywiadu, pan doktor bardzo kontaktowy łatwo nawiazuje sie rozmowe:),wyjasnia,na zadawane pytania odpowiada ze spokojem bez pospiechu :)...za tydzien kolejna wizyta i napewno tym razem juz nie bede sie tak stresowac:)
zzz

Post autor: zzz »

Czy ktoś się może orientuje, czy u Pana dra są refundowane przez CNSS?
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Oczywiście. Płacisz rachunek i wysyłasz do CNS.
Danka
ODPOWIEDZ