Czy moglby mi ktos pomoc znalezc czerwona wloczke, a dokladnie sklep z takowa?
Obeszlam wszystkie mi znane w Lux-miescie i klapa <bezradny>.Moze znacie jakies sklepy do ktorych jeszcze nie dotarlam?
A na przyklad - czy bylas w "pasmanterii" w Belle Etoile na pietrze w galerii?....Nigdy nie wchodzilam do tego sklepu, ale jak przechodze, to zagladam - jest tam mnostwo wszystkiego, co potrzebne do szycia, czy innych robotek recznych.....az sie wierzyc nie chce, ze czerwonej wloczki moga nie miec - toz to nie jest nic bardzo wymyslnego....
Jeszcze jedna pasmanterie tego typu znam - na pietrze takiego duzego sklepu na rogu rue Grand i ulicy (w zyciu nie naucze sie, jak sie nazywa...), ktora jest jakby przedluzeniem Cote d'Eich , az do pomnika Charlotty....
W Cactusie bylam, ale maja rozne rodzaje oprocz zwyklej anilany. Chetnie wybiore sie do tego sklepu w centrum, wiem o ktory chodzi ale tez nie pamietam jak sie nazywa.
Nawet nie wiedzialam, ze tam maja stoisko z pasmanteria. Dziekuje i odezwe sie po wizycie
wiem, że na rude de Bains tez jest sklep z włóczkami - byłas tam?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu