Miejsce/magazyn ktory przechowuje prywatne palety
-
Miejsce/magazyn ktory przechowuje prywatne palety
Witam!
Poszukuje w Luxembourgu lub w poblizu (moze byc tez w Niemczech) magazynu ktory zajmuje sie przechowywaniem palet na okres do 3 m-cy.
Z gory dziekuje za podpowiedz/pomoc.
Pozdrawiam!
Poszukuje w Luxembourgu lub w poblizu (moze byc tez w Niemczech) magazynu ktory zajmuje sie przechowywaniem palet na okres do 3 m-cy.
Z gory dziekuje za podpowiedz/pomoc.
Pozdrawiam!
-
-
-
standardowa paleta to 120x80x150, a euro paleta to 100x100 (roznica jest w wymiarach); przechowywac po to,bo przenioslam sie do Luxembourga i do grudnia mam wynajete mieszkanie z pracy i nie chcialabym mieszkac na kartonach przez 3 m-ce, tylko chcialabym oddac do przechowania te 3 palety, dlatego pytam sie czy jest cos takiego jak "store it" czyli jakas firma, ktora ma swoj magazyn i udostepnia przestrzen, zeby przechowywac palety dla osob prywatnych, a nie firm. ktos zna takie miejsce <?> <?> <?>
firmy transportowe i przeprowadzkowe posiadaja - prowadza sklady, magazyny - gdzie mozna skladac na pewien okres czasu (tygodnie, miesiace, lata) rozne rzeczy, towary
jest tego w Luksemburgu wiele :
palety - szukaj "entreposage" lub "stockage"
przechowywanie mebli (np. gdy trzeba sie juz wyprowadzic, a nowe lukum jeszcze nie gotowe i nie mozna zabrac do hotelu ) - "garde-meubles"
http://www.editus.mobi/mobile/MO/fr/23- ... e_meubles/
kola samochodowe np. letnie przez okres zimy - garaze sprzedajace i montujace opony (akurat wiem : cena 30 euro za 4 kola do wiosny)
....
jest tego w Luksemburgu wiele :
palety - szukaj "entreposage" lub "stockage"
przechowywanie mebli (np. gdy trzeba sie juz wyprowadzic, a nowe lukum jeszcze nie gotowe i nie mozna zabrac do hotelu ) - "garde-meubles"
http://www.editus.mobi/mobile/MO/fr/23- ... e_meubles/
kola samochodowe np. letnie przez okres zimy - garaze sprzedajace i montujace opony (akurat wiem : cena 30 euro za 4 kola do wiosny)
....
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein