potrzebny mechanik do naprawy samochodu

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
magda77

potrzebny mechanik do naprawy samochodu

Post autor: magda77 »

potrzebny mechanik do naprawy samochodu najlepiej nie drogi proszę owiadomość na priva
Borys

Post autor: Borys »

Jedyny mechanik godny polecenia przezemnie to Pan Lukasz , pracuje w warsztacie niedaleko miasta.

Tel. do p. Lukasza (polskiego mechanika w Lux) 621 596 706.

Wiem ze kilku ludzio korzystalo z jego uslug i sa bardzo zadowoleni.

Uwazam ze takie informacje nie powinny byc wyslane tylko na priva , inni szukajac na forum informacji o mechaniku beda mieli szanse znalezc ta informacje bez zakladania kolejny raz watku o tej samej tresci.

Pozdro !
Ura Bura Szef Podwóra
tomasz

Post autor: tomasz »

też polecamy Pana Łukasza!
Awatar użytkownika
felo

Post autor: felo »

Pozwalam sobie wrocic do tego watku, bo warto...

Otoz zarowno moja kolezanka z pracy, jak i ja osobiscie, mielismy w ostatnim czasie przyjemnosc skorzystania z uslug Lukasza.

Powiem krotko: fachowosc, terminowosc i komunikacja z klientem na poziomie, o ktorym w kontaktach z firmowymi warsztatami w Luksie mozecie sobie co najwyzej pomarzyc. Na dodatek ceny znaczaco nizsze.

Zadnej klasycznej warsztatowej sciemy ("sie nie da", czytaj: za Chiny nie wiemy co jest nie tak, nie chce nam sie w tym grzebac, tak naprawde to umiemy tylko wymieniac zarowki, olej i filtry; "rachunek troche wyzszy niz sie umawilismy, bo musielismy wymienic jeszcze pare innych rzeczy", czytaj: nie wiedzielismy tak naprawde, co jest nie tak, wiec wymienilismy wszystko"; "pan poczeka jeszcze, bo nie dowiezli czesci do hurtowni", czytaj: kaca mam i dzis robic mi sie nie chce, itp.).

Uczciwie, faktura, gwarancja, bez wciskania kitu, wszystko wytlumaczone klientowi jak krowie na rowie, jak sie umawiamy na telefon, to telefon jest, z pomyslem i godnym podziwu zaangazowaniem. Po prostu super.

W moim przypadku chodzilo tylko o przeglad i pare drobiazgow, ale kolezanka trafila do Lukasza z problemami praktycznie uniemozliajacymi poruszanie sie autem. Przez pare tygodni firmowy warsztat zwodzil ja, kazal przyjezdzac co chwile, wydrenowal ja na pareset euro i de facto nie zrobil nic. Po tygodniu u Lukasza auto chodzi jak burza, a wlascicielka jest wniebowzieta.

Pozdrawiam,

M.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

felo pisze:
a wlascicielka jest wniebowzieta.

chyba nie polece tego pana mojej zonie ........... <hm>
Borys

Post autor: Borys »

stary pisze:
felo pisze:
a wlascicielka jest wniebowzieta.

chyba nie polece tego pana mojej zonie ........... <hm>
Oj lepiej nie , wolalbym by Lukasz jeszcze nam posluzyl w Luksemburgu :)

A na powazniej , i ja musze pochwalic Lukasza , od ostatniego mojego posta w tym watku Lukasz mial okazje wykazac sie dwa razy i dwa razy nie zawiodl mnie a wrecz przeciwnie , wykonal swoja prace bardzo rzetelnie, szybko i bardzo uczciwie.

Zuch chlopak !
Ura Bura Szef Podwóra
ODPOWIEDZ