Odsetki za kredyt konsumencki
Odsetki za kredyt konsumencki
Jakie sa przecietne odsetki za kredyt konsumencji w Luksie? (Ja mam konto w bylym Fortisie). Moze ktos ma pojecia, zebym z gory wiedzial, czy warto z nimi rozmawiac, czy lepiej brac kredyt w Niemczech. Podkreslam, ze chodzi o kredyt konsumencki, a nie o hipoteke na dom czy cos takiego
de haany to nic, ale te pijanstwa od pubu irlandzkiego do pubu irlandzkiego, bo niektorym forumowiczkom nigdy nie bylo dosc <mrgreen>
A to slowo, ktoreo uzylas, i ktore sie zaczyna na osz.... nigdy nie nalezalo do mojego aktywnego slownictwa
Bama: kupilas juz wreszcie jakas chata na wybrzezu czy ciagle sie jeszcze zastanawiasz??? <lol>
A to slowo, ktoreo uzylas, i ktore sie zaczyna na osz.... nigdy nie nalezalo do mojego aktywnego slownictwa
Bama: kupilas juz wreszcie jakas chata na wybrzezu czy ciagle sie jeszcze zastanawiasz??? <lol>
Bama, zlituj sie nade mna... (choc, przez chwile).bamaza42 pisze:czas gdzies wyskoczyc chyba, nie?...
Po 5 tygodniach wojazy, daj odpoczac chociaz ze dwa tygodnie! ...
a potem mozemy jechac dokad zapragniesz!! ;-))
Tym razem Ty jestes kierowniczka i to Tyyy wymyslasz cel i program lykendu ! :-))
P.S.
Jak bylemu nie beda przeszkadzaly puby irlandzkie to go tez zabierzemy, w innym wypadku niech spada tam gdzie poziomki rosna! Byly, co wolisz?? ;-)))
P.P.S
I nie chce nic slyszec o stanie porzadku lub nieporzadku w aucie, ok? ;-))
alez asiunia, nie mowilam wcale, ze od razu trzeba gdzies daleko jechac.... powiedzialam "wyskoczyc"...asiunia pisze:Po 5 tygodniach wojazy, daj odpoczac chociaz ze dwa tygodnie! ...
a potem mozemy jechac dokad zapragniesz!! ;-))
...no, juz sobie wyobrazam, jak wyglada po 5 tygodniach wojazy z dzieciakami....moze znowu pozycz koledze?... <lol> .....a poza tym ja w moim aucie mam porzadekasiunia pisze:I nie chce nic slyszec o stanie porzadku lub nieporzadku w aucie, ok? ;-))