Hej,
czy ktos moze polecic sprawdzonego kominiarza do okresowego czyszczenia przewodow kominowych? nic specjalnego, zwykle czyszczenie jakie regularnie trzeba przeprowadzic.
czyszczenie w Steinsel - najlepiej wiec ktos z okolic...
bede bardzo wdzieczna za wszelkie info.
kominiarz w Luksie
- gpiesiewicz
- gpiesiewicz
jesli komin do kominka w relatywnie nowym domu to kominy maja wieksza średnice i nie trzeba tak czesto czyscic. Jesli komin do odpowadzenia od pieca opalowego to trzeba co roku reguralnie.
Ja kupile zestaw kominiarki na allegro za 40 zl i sam czyszcze raz na rok, łatwe. polecam. inspekcja wrazie czego zawsze moze sprawdzic. łatwe i sprawne.
Ja kupile zestaw kominiarki na allegro za 40 zl i sam czyszcze raz na rok, łatwe. polecam. inspekcja wrazie czego zawsze moze sprawdzic. łatwe i sprawne.
Hopsas
- gpiesiewicz
dzieki. niepewnosci co do potrzeby wyczyszczenia komina nie ma. samemu raczej takiego przewodu kominowego jak u nas czyscic nie bedziemy...hopsas pisze:jesli komin do kominka w relatywnie nowym domu to kominy maja wieksza średnice i nie trzeba tak czesto czyscic. Jesli komin do odpowadzenia od pieca opalowego to trzeba co roku reguralnie.