artykuły niemowlęce

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
kasienka2059

artykuły niemowlęce

Post autor: kasienka2059 »

chciałabym się trochę rozeznac z cenami w lux np. wózków dzieciecych łóżeczek itp. Kto podpowie gdzie najtaniej?
Z góry dzięki
jrm

Post autor: jrm »

lozeczko tanio kupisz w ikea, cena bodajze 40 e plus materac (niestety nie pamietam ceny), posciel i inne akcesoria typu wanienka tez.
www.ikea.com/be

a wozek moze od kolegi jespera ci podpasuje, cena do dyskusji (z tego co wiem)
http://polska.lu/viewtopic.php?t=5482&h ... b7f0139fb1
ania_411

Post autor: ania_411 »

ja tam wszystkie wieksze zakupy dla malej robilam w polsce. lozeczko, materacyk, wozek 3 funkcyjny........tutaj nie dosc, ze ceny z kosmosu to jeszcze wybor jakis taki nijaki <roll>
Awatar użytkownika
nicola24

Post autor: nicola24 »

Osobiscie mysle ze najtaniej bedzie w niemczech ( kierunek tier ) np. w baby one . Ja kupilam tam łuzeczko, materac, maxi cosi i jeszcze kilka innych rzeczy . Sa tez oferty i zawsze mozna skozystac . Co do cen,to mozesz sobie pewne artykuły sprawdzic na stronie www.babyone.de Znajdziesz tam tez dokładny adres :D
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

Babyone wcale nie jest tanim sklepem. Szczerze polecam zakupy internetowe. Można kupić wszystko około 30% taniej.
dag
Awatar użytkownika
Guska

Post autor: Guska »

Nie polecam najtanszego materaca z IKEA. Kosztuje chyba 15 euro, ale juz po miesiacu materac zaczal sie odkształcać. Dobre sa materacyki gryczano-kokosowe, ktore kupilam na allegro.pl za jakies 80 zl. Polecam
ludek

Post autor: ludek »

Niemcy: Baby one
Belgia (Messancy): Aubert, Premaman i jeszcze 2 inne (wszystkie, prawie, w jednym
miejscu, przy tej samej ulicy).
Lux: Premaman

Mój ranking
1. Premaman
2. Aubert
3. Baby one
Piotr7906

Post autor: Piotr7906 »

My wszystkie zakupy dla maleństwa zrobiliśmy w premaman. Dobra jakość za rozsądną cenę. Inne sklepy w lu można sobie odpuścić. Testowałem osobiście.
Agata

Post autor: Agata »

Do listy polecanych sklepow dodam sklep internetowy w Niemczech -
http://www.baby-markt.de/

Kupilam tam fotelik samochodowy dla dziecka - ponad 100 € taniej niz w Aubert i chyba z 50 € mniej niz w BabyOne! A i tak do tanich nie nalezal, kosztowal 270 €.
Agata
Awatar użytkownika
minka

Post autor: minka »

nicola24 pisze:Osobiscie mysle ze najtaniej bedzie w niemczech ( kierunek tier ) np. w baby one . Ja kupilam tam łuzeczko, materac, maxi cosi i jeszcze kilka innych rzeczy . Sa tez oferty i zawsze mozna skozystac . Co do cen,to mozesz sobie pewne artykuły sprawdzic na stronie www.babyone.de Znajdziesz tam tez dokładny adres :D
Prosze poprawic bledy.
ODPOWIEDZ