P. LUKASZ MECHANIK SAMOCHODOWY - DZIEKUJE

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Michello

P. LUKASZ MECHANIK SAMOCHODOWY - DZIEKUJE

Post autor: Michello »

Chcialbym w tym miejscu podziekowac panu Lukaszowi za pomoc w ustawieniu swiatel i z pelna swiadomoscia polecic jego warsztat.

Moj samochod nie przeszedl kontroli technicznej w Sandweiler z najbardziej blachego powodu - zle ustawione swiatla.... Mialem przez krotki czas dylemat: co zrobic, gdzie sie udac, zeby na miejscu bez calego kramu z ustalaniem terminu na nastepny tydzien i nieprzewidywalnych kosztow ustawic swiatla. Dodam, ze jestesmy z zona od 3 m-cy w Luksemburgu i nie mielismy do tej pory tego typu problemow. A tutaj spadla mi z nieba podpowiedz Borysa.
Jedz do warsztatu p. Lukasza w Heffingen (Op der Stross 8 ). Tak zrobilem: szybko i sprawnie p. Lukasz te nieszczesne swiatla mi ustawil. Okazalo sie, ze opro

Wiec jak jestescie zmuszeni naprawic samochod, wymienic olej, czy jak jak ustawic swiatla - polecam wlasnie ten zaklad.

ps. nie wiem czy wolno mi tak publicznie podac nr tel do p. Lukasza , stad w razie potrzeby napiszcie na priva - podam w ten sposob
"If you think you can, you can, if you think you can't - you're right..." Henry Ford
Piotr7906

Post autor: Piotr7906 »

A czy "grubszymi" naprawami też się zajmuje? Czy naprawia wszystkie marki?
Michello

Mniemam, że tak. Pan Lukasz pracuje w zakladzie, ktory jest wlasnoscia Luksemburczyka. Zaklad miesci sie w tzw. garazu, nie wyglada jak serwis w ktorym wszyscy chodza w bialych rekawiczkach.... ale z tego co sie zdolalem zorientowac maja wszelkiego rodzaju aparature pomiarowa potrzebna do roznego rodz. napraw. Twierdzi, ze maja najnizsze stawki na rynku w LUx. Prosze forumowiczow, zeby nie wykorzystywali tego co napisze: ode mnie za ustawienie swiatel nie chcial nic policzyc. W poniedziałek zadzwonię do niego z pytaniem o zgode na podanie do wiadomosci publicznej jego nr tel. pozdrawiam
"If you think you can, you can, if you think you can't - you're right..." Henry Ford
MaWi

Post autor: MaWi »

Zamiast sie czaic ;) powiedz p. Lukaszowi, zeby podal namiary do siebie, ktore bedzie mozna umiescic w naszej Tablicy ogloszen (czyli tu: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=1582 ). To jest miejsce na darmowe (!) ogloszenia z ofertami uslug od osob prywatnych pochodzenia polskiego, wzglednie malych, startujacych polskich firm dzialajacych tu w Luksemburgu – taka mala promocyjka gratis, zeby bylo mozna latwiej rozwinac skrzydla. Jesli "pan Lukasz" podpada pod te kryteria – zapraszam! Wystarczy, ze napisze, to co chce umiescic w swoim ogloszeniu, albo wrecz umiesci takowe ogloszenie tutaj – ja je wtedy przeniose do Tablicy ogloszen i w ten sposob juz zawsze bedzie mozna odnalezc namiary na niego na polska.lu.
Borys

Post autor: Borys »

Ale przeciez numer telefonu do Lukasza juz jest na forum :)

Wystarczy wklepac w szukajke POLSKI MECHANIK i trafiamy na to :

POLSKI MECHANIK
Ura Bura Szef Podwóra
MaWi

Post autor: MaWi »

Umowmy sie jednak, ze nie chcialbym nikogo uszczesliwiac na sile, bo czesto rezultat jest zgola odwrotny od oczekiwanego. Jak sie p. Lukasz wypowie, ze sobie zyczy anonsu a przede wszystkim okresli, co by chcial w nim umiescic, to jego ogloszenie trafi asap do Tablicy ogloszen.
Michello

Tel. do p. Lukasza (polskiego mechanika w Lux) 621 596 706.
asienka

Post autor: asienka »

bardzo dziekuje:)
makdzia

Post autor: makdzia »

widzę, że ostatni wpis świeży, więc mniemam, że do pana Łukasza można dalej uderzać? :)
Borys

makdzia pisze:widzę, że ostatni wpis świeży, więc mniemam, że do pana Łukasza można dalej uderzać? :)
Jak najbardziej.

Lukasz malo korzysta ( lub wcale ) z tego forum ale caly czas jest mechanikiem i pomaga "w biedzie". Ja nieprzerwanie od samego poczatku korzystam z jego uslug i jestem bardzo zadowolony takze ze swojej strony polecam go jak najbardziej.
Ura Bura Szef Podwóra
aniasalomea

Post autor: aniasalomea »

MOge obiema rekami podpisac sie pod postem P. LUKASZ MECHANIK SAMOCHODOWY - DZIEKUJE, ja rowniez dziekuje!!!!! I polecam wszystkim potrzebyjacym fachowca :)
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

tylko szkoda, ze nie odbiera ani telefonu, ani na sms-y... moze wyjechal gdzies?
misio

Post autor: misio »

Ponoć go zwolnili.
Awatar użytkownika
Iv.

Post autor: Iv. »

misio pisze:Ponoć go zwolnili.
A to dziwne, bo jeszcze w poniedziałek koleżance samochód zreperował. Wiem tylko, że własciciel warsztatu , w którym pracuje Pan Łukasz przymierzał się do zlikwidowania działalności.
Na zielonej trawce, raz dwa trzy; pasły się pratchawce, raz dwa trzy; mówił jeden do drugiego: nie mam cewki Malpighiego.
Borys Vian, Jesień w Pekinie
Borys

Hmm, Lukasz nie korzysta z forum jako uzytkownik totez i nie bardzo ma jak sie ustosunkowac do tego co tutaj piszecie, w kazdym razie dalem mu znac cos tu napisal Jespere i Lukasz mowi ze w sumie to raczej jest zdziwiony zaistniala sytuacja bo zwykle stara sie odbierac albo oddzwaniac jak nie da rady odebrac bo np grzebie w aucie, a wyjechany ostatnimi czasy byl dwa razy i jutro znow wyjezdza akurat.

Co zas sie tyczy wypowiedzi Misia, to Lukasz pracuje tam gdzie pracowal do maja a pozniej nadal bedzie pracowal tylko zmieni mu sie miejsce pracy, poki co to jednak do maja troche czasu jest wiec nikt nie koryguje adresu, ktory jest jak najbardziej poprawny, ani tutaj ani w katalogu uslugodawcow gdzie Lukasz ma swoje ogloszenie.

Powodzenia zycze !
Ura Bura Szef Podwóra
ODPOWIEDZ