winda zewn. do przeprowadzki - czy ktos ma dobry kontakt?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
gpiesiewicz

winda zewn. do przeprowadzki - czy ktos ma dobry kontakt?

Post autor: gpiesiewicz »

jak w temacie - byladym wdzieczna za jakis sprawdzony kontakt jesli ktokolwiek z was korzystal.
pzdr
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Niewiem czy chodzi Ci tylko o wypozyczenie, czy o caly serwis. Jezeli o caly serwis to polecam Team Allied - Ana.Carvahlo (at) teamalliedgroup.com, tel 44 22 52, adres 112 rue du Kiem, Strassen.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
gpiesiewicz

raczej tylko o wypozyczenie, ale w sumie moze pokusze sie o caly serwis. dzieki!
danusia

Post autor: danusia »

http://www.nadinlu.eu/page5_lux.htm

Korzystałam z ich usług, polecam. Wynajem windy + praca 2 pracownikow (wyno(wo)zili przez okno dużą biblioteczkę na książki - koszt około 230 euro, dostarczyli mi też folie i inne materiały ochronne do transportu.
Awatar użytkownika
gpiesiewicz

bardzo dziekuje.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

http://www.plaza.lu/web/Demenagement-445.html

Tu masz jak nie wszystkie, to z pewnoscia wiekszosc firm przeprowadzkowych w Lux. Mysle, ze wsrod nich znajdziesz to, czego Ci potrzeba :)
Awatar użytkownika
gpiesiewicz

rowniez bardzo dziekuje :)
Awatar użytkownika
dasty

Post autor: dasty »

odradzam firme Wagner z Esch - winde wprawdzie maja, ale meble uszkodzone, kartony opisane "fragile" byly rzucane lub wykopywane z ciezarowki, a na zwrocona uwage otrzymalam glupie odzywki lub glupawy smiech ...
potem niespodzianka : faktura - wyzsza niz kosztorys, godziny + uslugi (jak pokrowce ktorych nie bylo) dopisane
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein
Awatar użytkownika
gpiesiewicz

niezle... dzieki!
atomowka

Post autor: atomowka »

danusia pisze:http://www.nadinlu.eu/page5_lux.htm

Korzystałam z ich usług, polecam. Wynajem windy + praca 2 pracownikow (wyno(wo)zili przez okno dużą biblioteczkę na książki - koszt około 230 euro, dostarczyli mi też folie i inne materiały ochronne do transportu.

Ja znowu odradzam firme Nadin. Nie ma jakto wystawic czlowieka do wiatru....
Umawia sie czlowiek na godzine, zwalnia z pracy i czeka....liczy sie z ewnentualnym spoznieniem wiec czeka. Po godzinnym spoznieniu dzwoni do biura i go informuja, ze poprzednia przeprowdzka sie opoznila ale winda bedzie za okolo 40 min...wiec czlowiek czeka, po 1.5 godzinie znowu dzwoni do biura, gdzie mila Pani go informuje, ze biuro jest juz nieczynne.....winda oczywiscie nie przyjechala, nawet na nastepny dzien, mimo, ze obiecywano....
Awatar użytkownika
gpiesiewicz

pewnie to belgijska firma ;) dzieki!
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

tak, nadine, mają buira tez w Arlon...
Ale nas przeprowadzili bardz sprawnie, Lącznie rozstawieniem/skręceniem mebli, w terminie i zgodnie z kosztorysem :)

d.
dag
madziara

Post autor: madziara »

Ja tez przeprowadzalam sie z Nadin. Wszystko poszlo super sprawnie, przyjechali o czasie, nic nie zniszczyli, zaplacilam tyle, ile powinnam byla wedlug kosztorysu.
Nawet skorzystalam z ich uslug po raz drugi, gdy musialam wtransportowac super wielka i ciezka kanape na strych. I to samo: super sprawnie, szybko, o czasie (a czasu mialam malo, bo zwolnilam sie tylko na pare godzin z pracy), widac, ze faceci mysla.
Moze akurat mialas pecha...
ODPOWIEDZ