laser kosmetyczny

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
minka

laser kosmetyczny

Post autor: minka »

Szukam sprawdzonego lekarza, osoby wykonujacej likwidowanie naczynek metoda laserowa. Czy ktos robil cos takiego i ma kogos do polecenia?

Wielkie dzieki z gory.

P.S. Dzieki Asia za namiary na dr Faber'a. Bardzo fajny.
Agata

Post autor: Agata »

Znam bardzo dobrego lekarza dermatologa-kosmetologa, ale w Warszawie. To dr Chlebus - http://www.novaderm.pl/, rowniez pisuje do roznych babskich pism. Jest mocno oblegana, na wizyte czeka sie kilka miesiecy.
Agata
asiunia

Post autor: asiunia »

minka pisze:Czy ktos robil cos takiego
Tak, ja. U Dr. Kessler Peter na glownym deptaku. Naczynko nie zniknelo calkiem, ale w 90% jest mniej widoczne (lekarz przed zabiegiem powiedzial mi, ze taki bedzie efekt). Zrobil ile mogl, wiecej sie nie dalo, jestem z niego zadowolona. Pzdr.
Awatar użytkownika
dasty

Post autor: dasty »

polecam Doktora A. Turcarelli - jest specjalista w chirurgii kosmetycznej. Korzystalam z jego uslug laserowych (wypalanie pierzyka). Jest uwazany za jednego z najlepszych w Luksemburgu.
http://edituspro.luxweb.com/web/AP/en/5 ... bourg.html
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein
Awatar użytkownika
minka

O, wielkie dzieki. A na jaki wydatek musze sie przygotowac? Tak pi razy drzwi. Wiem, ze kasa nie chce za to zwracac, bo to tylko estetyka.
asiunia

Post autor: asiunia »

Chyba 55 ojro zaplacilam, albo 49, nie pamietam. W kazdym razie kasa chorych za to mi zwrocila. Tez nie pamietam ile, ale zabieg kosztowal mnie niecale 10, wiec smich na sali:)
Awatar użytkownika
minka

E, to malo. Ja sie szykowalam na 10 x wiecej :o No to ide.
Dzieki
Awatar użytkownika
dasty

za wypalenie laserem pieprzyka na twarzy zaplacilam ok. 100 euro, ale kasa chorych mi zwrocila.

W Luksemburgu za takie zabiegi kasa chorych zwraca.
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein
misio

Post autor: misio »

dasty pisze:za wypalenie laserem pieprzyka na twarzy zaplacilam ok. 100 euro, ale kasa chorych mi zwrocila.

W Luksemburgu za takie zabiegi kasa chorych zwraca.
Zalezy jaka kasa, bo panie powyzej mowia o CE...
Awatar użytkownika
dasty

wtedy byla to caisse des employés privés - aktualnie Caisse Nationale de Santé
ODPOWIEDZ