gabrjel pisze:Nie potrzebny sarkazm... może warto spróbować odwiedzić Amnéville zanim się zacznie krytykować - to tylko przecież 50km a nie cytowane 1500km... no i także uzdrowiskowe klimaty - bo gorące źródła nie są generowane przez grzałki...
Sarkazmu moze troche sie zakradlo , ale co do krytyki... to nigdzie nie napisalam zlego slowa o Amneville.
A uzdrowisko w Druskiennikach i tamtejszy Aquaprak szczerze polecam, bo sama korzystalam. A w sumie nie jest "tak" daleko
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
dslonce pisze:Sarkazmu moze troche sie zakradlo , ale co do krytyki... to nigdzie nie napisalam zlego slowa o Amneville.
A uzdrowisko w Druskiennikach i tamtejszy Aquaprak szczerze polecam, bo sama korzystalam. A w sumie nie jest "tak" daleko
Zdrowego sarkazmu nigdy za wiele
W każdym razie podzielam opinię Majorki o basenie w Strassen, bo oprócz wyglądu z zewnątrz nic nie ma...
Chyba chcieli się dobrze wylansować... a wyszła klapa... niektórzy jednak dali się nabrać...
ja tam wolę 50km i Amnéville... gdzie 50km autostradami szybciej się zrobi niźli w korkach w Luxembourgu ,
a dziś się aż zdziwiłem PL-LU zrobiłem w 6h45 (czas jazdy - + 25 min postoje) czyli całkowicie 7h10m gdzie w sumie nie było jakiejś szaleńczej jazdy i niech mnie ktoś przekonuje do samolotów - gdzie pełen bagażnik łakoci bez sprawdzania wymiarów paczek i check-inów :P
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."