Les thermes Strassen

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

gabrjel pisze:Nie potrzebny sarkazm... może warto spróbować odwiedzić Amnéville zanim się zacznie krytykować - to tylko przecież 50km a nie cytowane 1500km... no i także uzdrowiskowe klimaty - bo gorące źródła nie są generowane przez grzałki...
Sarkazmu moze troche sie zakradlo ;), ale co do krytyki... to nigdzie nie napisalam zlego slowa o Amneville.
A uzdrowisko w Druskiennikach i tamtejszy Aquaprak szczerze polecam, bo sama korzystalam. A w sumie nie jest "tak" daleko ;)
dag
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

to ja tak przy okazji - jak by się komuś chciało zrobić "tour de spa":

http://plaze.onet.pl/3486,1544860,artykuly.html
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
gabrjel

Post autor: gabrjel »

dslonce pisze:Sarkazmu moze troche sie zakradlo ;), ale co do krytyki... to nigdzie nie napisalam zlego slowa o Amneville.
A uzdrowisko w Druskiennikach i tamtejszy Aquaprak szczerze polecam, bo sama korzystalam. A w sumie nie jest "tak" daleko ;)
Zdrowego sarkazmu nigdy za wiele :)
W każdym razie podzielam opinię Majorki o basenie w Strassen, bo oprócz wyglądu z zewnątrz nic nie ma...
Chyba chcieli się dobrze wylansować... a wyszła klapa... niektórzy jednak dali się nabrać...

ja tam wolę 50km i Amnéville... gdzie 50km autostradami szybciej się zrobi niźli w korkach w Luxembourgu :),

a dziś się aż zdziwiłem PL-LU zrobiłem w 6h45 (czas jazdy - + 25 min postoje) czyli całkowicie 7h10m gdzie w sumie nie było jakiejś szaleńczej jazdy :) i niech mnie ktoś przekonuje do samolotów :) - gdzie pełen bagażnik łakoci bez sprawdzania wymiarów paczek i check-inów :P
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

tak, tak...jak ktos mieszka przy granicy PL-DE, to "se" tak moze.... :(
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

gabrjel pisze:niech mnie ktoś przekonuje do samolotów :) - gdzie pełen bagażnik łakoci bez sprawdzania wymiarów paczek i check-inów :P
To ty tych krówek to aż pełen bagażnik przywiozłeś??? <lol> <rotfl> <haha>
gabrjel

mary_81 pisze:
gabrjel pisze:niech mnie ktoś przekonuje do samolotów :) - gdzie pełen bagażnik łakoci bez sprawdzania wymiarów paczek i check-inów :P
Cicho!

Przecież wiesz ze digi za krowami ciągle szaleje!
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

gabrjel pisze:
mary_81 pisze:
Cicho!

Przecież wiesz ze digi za krowami ciągle szaleje!
EGOISTA!!!
gabrjel

kajapapaja pisze:
gabrjel pisze:
mary_81 pisze:To ty tych krówek to aż pełen bagażnik przywiozłeś??? <lol> <rotfl> <haha>
Cicho!Przecież wiesz ze digi za krowami ciągle szaleje!
EGOISTA!!!
Nie egoista! z NIE GRUBYMI właścicielami Skód się podzielę - Z GRUBYMI właścicielami VW nie bo muszą dbać o linie - zresztą digi jest na diecie!
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Diete mozna zawsze na jakis czas przerwac jezeli chodzi o krowki, lub krowy... Ty sie tu za duzo o mnie nie martw tylko przynos te krowki.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
gabrjel

Dobra to kiedy ?
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

"SPA" zeszło na "krowy"
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
ODPOWIEDZ