medycyna manualna w Luksemburgu
-
medycyna manualna w Luksemburgu
Szukam lekarza /prawdziwego/,ktory zajumje sie medycyna manualna - a dokladniej nastawianiem kregoslupa.W grudniu przedzwigalam sie /cosmimusialo przesokczyc/ i od tego czasu nic nie moge normalnie robic.
Siedziec,chodzic.jednym slowem geriatria w wieku lat 20tu. POszlam na basen,zazwyczaj to dzialalo - ale nic.dolny odcinek mojego kregoslupa wciaz strajkuje.
Jesli ktos slyszal,lub zna lekarza,ktory sie tym zajmuje bylabym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam.
Siedziec,chodzic.jednym slowem geriatria w wieku lat 20tu. POszlam na basen,zazwyczaj to dzialalo - ale nic.dolny odcinek mojego kregoslupa wciaz strajkuje.
Jesli ktos slyszal,lub zna lekarza,ktory sie tym zajmuje bylabym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam.
ping.
-
Hejka
W naszym gabinecie mozesz otrzymac profesjonalna terapie manualna refundowana przez kase chorych z instytucji europejskich i CMEP.
O ile sie nie myle Eryk kasuje 60 euro i wizyta nie jest refundowana!!! Nigdzie wizyta u osteopaty nie jest refundowana chyba ze masz przepisane to przez lekarza, a oni tutaj niechetnie na to patrza ( nie wiem dlaczego).
Jesli potrzebujesz wiecej info napisz na priva.
Nasz adres 10 Rue Leon Thyes Centre De Kinesitherapie.
Lux- Kirchberg
Jesli wiesz gdzie jest budynek RTL to nasze biuro jest po drugiej strony ulicy.
Pozdrawiam
Marek
W naszym gabinecie mozesz otrzymac profesjonalna terapie manualna refundowana przez kase chorych z instytucji europejskich i CMEP.
O ile sie nie myle Eryk kasuje 60 euro i wizyta nie jest refundowana!!! Nigdzie wizyta u osteopaty nie jest refundowana chyba ze masz przepisane to przez lekarza, a oni tutaj niechetnie na to patrza ( nie wiem dlaczego).
Jesli potrzebujesz wiecej info napisz na priva.
Nasz adres 10 Rue Leon Thyes Centre De Kinesitherapie.
Lux- Kirchberg
Jesli wiesz gdzie jest budynek RTL to nasze biuro jest po drugiej strony ulicy.
Pozdrawiam
Marek
Hej,
Dzieki za info. Juz sie dowiadywalam w CMEP i odpisali mi, ze:
1) wizyty u osteopaty nadal nie sa refundowane, tak jak mowisz
2) co do fizjo/kine, CMEP zwraca pieniadze, ale terapia musi byc przepisana przez lekarza + musze miec na nia autoryzacje CNS, bez ktorej sama recepta jest nic niewarta
Co do Erica, to wspomnialam o nim, bo slyszalam, ze wielu ludziom pomogl. Taki niby cudotworca, co to reka bol odejmuje <lol>
Dzieki za info. Juz sie dowiadywalam w CMEP i odpisali mi, ze:
1) wizyty u osteopaty nadal nie sa refundowane, tak jak mowisz
2) co do fizjo/kine, CMEP zwraca pieniadze, ale terapia musi byc przepisana przez lekarza + musze miec na nia autoryzacje CNS, bez ktorej sama recepta jest nic niewarta
Co do Erica, to wspomnialam o nim, bo slyszalam, ze wielu ludziom pomogl. Taki niby cudotworca, co to reka bol odejmuje <lol>
Re: medycyna manualna w Luksemburgu
Hej! Byłaś w końcu u Salmona? Ja się wybrałam tydzień temu i jestem bardzo zadowolona z wizyty. Facet mnie nastawił od stóp do głowy <rotfl> i wszystkie bóle kręgosłupa, bóle głowy i inne drobne dolegliwości zniknęły jak ręką odjął. Według mnie gośc nie jest jedynie osteopatą... Wizyta wprawdzie kosztuje 60EUR i nie jest refundowana przez CMEP, ale warto było wydac te pieniądze.Anna_Maria pisze:Szukam lekarza /prawdziwego/,ktory zajumje sie medycyna manualna - a dokladniej nastawianiem kregoslupa.