Dzień dobry!
Serdecznie dziękuję za zabranie głosu w sprawie karpia świątecznego na forum Polska.lu. Chciałbym wyjaśnić, że swego czasu zgłosił się do mnie znajomy-klient z propozycją otwarcia strony w internecie. Na moję pytanie, ile ma to kosztować, odpowiedział, że nie wie i nie padła żadna kokretna propozycja. Wydaję mi się, że po ukazaniu się mojej pierwszej informacj założyciel strony mógłby się zemną z kontaktować celem omówienia warunków.
Serdecznie Pozdrawiam,
Piotr Wlazło
Refleksja na temat karpia świątecznego
Re: Refleksja na temat karpia świątecznego
Dzień dobry,
Ale o co chodzi?
Moze to jakis tajny szyfr? <bezradny>
Ale o co chodzi?
Moze to jakis tajny szyfr? <bezradny>
Wlazlo pisze:Dzień dobry!
Serdecznie dziękuję za zabranie głosu w sprawie karpia świątecznego na forum Polska.lu. Chciałbym wyjaśnić, że swego czasu zgłosił się do mnie znajomy-klient z propozycją otwarcia strony w internecie. Na moję pytanie, ile ma to kosztować, odpowiedział, że nie wie i nie padła żadna kokretna propozycja. Wydaję mi się, że po ukazaniu się mojej pierwszej informacj założyciel strony mógłby się zemną z kontaktować celem omówienia warunków.
Serdecznie Pozdrawiam,
Piotr Wlazło
Na tym etapie z całą pewnością dyskusja dojrzała do tego, by opuścić gościnne progi polska.lu. Zamykamy temat. Jeśli miałby się on okazać rozwojowy w przyszłości, to jedynie li tylko z korzyścią dla czytelników polska.lu. Innego wariantu nie przewidujemy
Wszystkim smakoszom życzymy oczywiście Wesołego Karpia.

LuxTeam