klawiatura z Cyrylica
klawiatura z Cyrylica
Witam.Czy ktos sie orientuje gdzie mozna kupic lub zamowic klawiature z oznaczeniami alfabetu rosyjskiego? (w lux lub ewuntalnie w pl)?
Katerina the Great.....in Lux
Katerina, sprzedam Ci nasza za Euro 235872380634987.99 <mrgreen>
Mam akurat taki antyk w pracy, juz chcialem wywalic sto razy ale to takie "unique" ze az szkoda. Chetnie oddam za darmo do dobrego domu.
Napisz mi na priva w jakich dzielnicach sie znajdujesz i sie umowimy.
Mam akurat taki antyk w pracy, juz chcialem wywalic sto razy ale to takie "unique" ze az szkoda. Chetnie oddam za darmo do dobrego domu.
Napisz mi na priva w jakich dzielnicach sie znajdujesz i sie umowimy.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
- kajapapaja
Katerina, ja używam czegoś, co się nazywa "On-screen keyboard" i klikam myszką na literki. Ewentualnie możesz przerysowac na swoją klawiaturę rosyjskie robaczki, że wiedzieć gdzie co masz, zmieniasz ustawienia językowe i heja!
fakt, trochę to pracochłonne, ale ja rzadko tego używam, jakby co - piszę ręcznie....
fakt, trochę to pracochłonne, ale ja rzadko tego używam, jakby co - piszę ręcznie....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Re: klawiatura z Cyrylica
Dzien dobry,
Jest tez inne rozwiązanie, chyba najtańsze i równie skuteczne.
Sa to naklejki na klawiaturę.
W mojej ocenie sa dobrze wykonane i spełniają moje oczekiwania. Rożnica w wyglądzie klawiatury jest ledwie widoczna.
Oto link:
http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&s ... klawiature
Pozdrawiam.
E.
Jest tez inne rozwiązanie, chyba najtańsze i równie skuteczne.
Sa to naklejki na klawiaturę.
W mojej ocenie sa dobrze wykonane i spełniają moje oczekiwania. Rożnica w wyglądzie klawiatury jest ledwie widoczna.
Oto link:
http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&s ... klawiature
Pozdrawiam.
E.
Katerina pisze:Witam.Czy ktos sie orientuje gdzie mozna kupic lub zamowic klawiature z oznaczeniami alfabetu rosyjskiego? (w lux lub ewuntalnie w pl)?
...ale...no wlasnie, dlaczego nie chcesz skorzystac z oferty digilante?....przeciez nawet darmo Ci to ofiarowal.... <bezradny>Katerina pisze:Dzieki!wklejanie literek z okienka przy dluzszym pisaniu jest masakra.Na allegro widzialam takie klawiatury tzn wlasnie poprzyklejane nalepki na jakas tania klawiature. Pomysle i moze w Pl znajde.dzieki OGROMNE