Poszukuje okulisty
Poszukuje okulisty
Witam
Czy ktos z was byl z dzieckiem u okulisty. Mam problem z moim 5 miesiecznym synkiem.
Potrzebuje namiar na jakiegos lekarza. Z gory dziekuje
Czy ktos z was byl z dzieckiem u okulisty. Mam problem z moim 5 miesiecznym synkiem.
Potrzebuje namiar na jakiegos lekarza. Z gory dziekuje
-
Swieta racja.albano1947 pisze:Nie podajesz gdzie mieszkasz.... to trudno podac namiary na blisko udzielajacego takowe swiadczenia, okulisty
Okulista poszukiwany w miescie LUXEMBOURG.
Najlepiej jesli by ktos sie podzielil opinia po wizycie z kilkumiesiecznym dzieckiem u wyzej wspomnianego.
Ile sie czeka na wizyte i jakie sa ogolne wrazenia ?
Z gory dziekujemy za podpowiedzi.
Proponuję dr Stoffel-Ficht, rue Notre Dame, tel. 470122.
Lekarka jest ok, a jej szczególna wartość polega na tym, że jest żoną najbardziej renomowanego okulisty w Luks. Jeżeli podejrzewa poważniejszy problem, kieruje do męża, czyli do pokoju po drugiej stronie korytarza.
Na termin czeka się zazwyczaj krótko, natomiast w samym gabinecie to u nich zwykle
trwa.
Z wakacji wracają 11 sierpnia.
Lekarka jest ok, a jej szczególna wartość polega na tym, że jest żoną najbardziej renomowanego okulisty w Luks. Jeżeli podejrzewa poważniejszy problem, kieruje do męża, czyli do pokoju po drugiej stronie korytarza.
Na termin czeka się zazwyczaj krótko, natomiast w samym gabinecie to u nich zwykle
trwa.
Z wakacji wracają 11 sierpnia.
oksy
Ja mogę polecić dr. Karla HERPELA. Przyjmuje 49 a, av. Pasteur, tel. 22 34 47.
Chodzę do niego od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Wiem, że pracuje w szpitalu i wykonuje operacje. Jest kompetentny, ma dobry sprzęt, rozwiązał mój dosyć poważny problem z oczami, skorygował diagnozę postawioną w Polsce.
Chodzę do niego od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Wiem, że pracuje w szpitalu i wykonuje operacje. Jest kompetentny, ma dobry sprzęt, rozwiązał mój dosyć poważny problem z oczami, skorygował diagnozę postawioną w Polsce.
bober
-
Mysle, ze najlepsza informacje na temat okulistow dzieciecych dostaniesz w:
Direction de la Sante
Service Orthoptique et Pleoptique
47, rue de l'Alzette
L-4011 Esch/Alzette
tel.: 54 58 28-1
fax: 53 12 10
Dostalam od nich "zaproszenie" na rutynowa kontrole wzroku rocznego dziecka. Bylam u okulisty dziececego w:
Galerie KONS (trzecie pietro)
26, place de la Gare
L-1616 Luxembourg
tel: 26 84 59 91
Mozesz zadzwonic i spytac sie czy prywatne wizyty tez przyjmuja czy tylko na zlecenie Ministerstwa Zdrowia.
Powodzenia
Direction de la Sante
Service Orthoptique et Pleoptique
47, rue de l'Alzette
L-4011 Esch/Alzette
tel.: 54 58 28-1
fax: 53 12 10
Dostalam od nich "zaproszenie" na rutynowa kontrole wzroku rocznego dziecka. Bylam u okulisty dziececego w:
26, place de la Gare
L-1616 Luxembourg
tel: 26 84 59 91
Mozesz zadzwonic i spytac sie czy prywatne wizyty tez przyjmuja czy tylko na zlecenie Ministerstwa Zdrowia.
Powodzenia
to ja polece dr andre grun. przyjmuje w walferdange 20, rue de l'eglise. tel.33-32-10. Polecil nam ja nasz pediatra i bylismy bardzo zadowoleni. Pani doktor ma bardzo dobre podejscie do dzieci, wiec nawet zakraplanie oczu poszlo bez problemu. Jesli ma sie skierowanie od pediatry wizyta jest w ciagu tygodnia, jesli nie - czeka sie nawet pol roku.
Dzwonilam tam - nie udzielaja zadnych informacji odnosnie lekarzy. Pani mi powiedziala, ze w ogole nie ma podzialu na okuliste 'normalnego' i okuliste dzieciecego. Trzeba sobie otworzyc po prostu ksiazke tel i zadzwonic...katarzynka pisze:Mysle, ze najlepsza informacje na temat okulistow dzieciecych dostaniesz w:
Direction de la Sante
Co do Galerii Kons, to jest to czesc Min Zdrowia, gdzie bada sie dzieci w wieku 6-7 miesiecy (tak mowila pani z Eschu) i nie przyjmuje sie tam 'prywatnych pacjentow".
Agata
popieramfram pisze:to ja polece dr andre grun. przyjmuje w walferdange 20, rue de l'eglise. tel.33-32-10. Polecil nam ja nasz pediatra i bylismy bardzo zadowoleni. Pani doktor ma bardzo dobre podejscie do dzieci, wiec nawet zakraplanie oczu poszlo bez problemu. Jesli ma sie skierowanie od pediatry wizyta jest w ciagu tygodnia, jesli nie - czeka sie nawet pol roku.
moze ogloszenie nie aktualne ale sie przyda innym
ta pani grun ma doswiadczenie zdobyte w dzieciecej klinice w bruxeli (reine fabiola)
dojazd do niej pociagiem lub autobusem 10