lisek523 pisze:super! bardzo mi pomogles MaWi! sądze ze wlasnie tego Knock-Outa kupie.
o, to jeszcze z cala pewnoscia podziekowania naleza sie bamazie, bo to ona pierwsza napisala o Knock-oucie. Ja natomiast od dawna bylem pod frustrogennym dzialaniem kolegi, ktory wydzwanial w Knock-oucie calymi godzinami (m.in. na przyklad na moja komorke w LuxGSM-ie), chwalac sie, ze placi groszowe rachunki (a nie mam powodu, by mu nie wierzyc). Na VOX-a zdecydowalem sie przede wszystkim z powodu zasiegu sieci (w moich rejonach nadaje tylko VOX), no i po trosze dlatego, ze maja bardzo korzystna oferte All-in-One, a wiec pakiet telefon-komorka-internet. Oczywiscie konkurencja w tym przedziale takze nie spi (chocby Intergral P&T czy oferta pakietowa LoL), ale w VOXie, jak placisz 50 euro miesiecznie, to niemal wszystko masz juz potem za darmo – mozesz dzwonic do woli tak z komorki jak i ze stacjonarnego niemal bez ograniczen. Ale nie bede zachwalal przedwczesnie – za jakies 3-4 miesiace bede pewnie juz wiedzial, czego nie doczytalem w umowie, a co bylo bardzo-malym-druczkiem

i w razie czego napisze czy warto wchodzic w konszachty z VOXem czy nie. Tak czy inaczej ten pakiet to i tak rozwiazanie, ktorego pewnie nie bralabys pod uwage (bo jak rozumiem nie szukasz rozwiazan kompleksowych, ale najtanszej oferty GSM), wiec nie to zebym zachecal – po prostu taka mala dygresja...