bramka ogrodowa - poszukuje wykonawcy

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
ogrodniczka

bramka ogrodowa - poszukuje wykonawcy

Post autor: ogrodniczka »

Pytanie z natury: "dziedziny dziwne".
Moja znajoma poszukuje wykonawcy bramki ogrodowej (metal, drewno) osadzonej w ogrodowym murze ("sekretne" przejście do tajemniczego ogrodu ;) ).
Niestety jej wysiłki jak do tej pory spełzły na niczym. Może ktoś z Was natknął sie na zakład lub rzemieśłnika, który mógłby podjąc się w/w zlecenia?
Nie zdziwię sie jeżeli nie otrzymam żadnej odpowiedzi, lecz kto szuka ten (może) znajdzie...
madziara

Post autor: madziara »

Moze skontaktuj sie z firma Luxforge (www.luxforge.com). Nie wiem, czy robia akurat bramy ogrodowe, ale robia porecze i drzwiczki metalowe, wiec moze akurat? Poza tym znajoma moze wejsc na strone http://edituspro.luxweb.com/luxweb/neos ... R&idThe=18, znalezc odpowiedni dzial i w tym dziale beda linki do firm zajmujacych sie podobnymi rzeczami.
Zycze powodzenia!
madziara

Post autor: madziara »

Juz widze, ze link nie dziala. Nalezy znalezc sekcje "Construction et immobilier", tam beda wymienione rozne rodzaje uslug i z nimi skojarzone sa linki do roznych firm zajmujacych sie tymze uslugami. Ja tak znalazlam mnostwo fachowcow, wiec moze kolezance tez sie uda?
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Bardzo Wam dziękuję. Otrzymałam też interesujący kontakt na priva, tak więc widać znowu nie zawiedliście. Jeszcze raz dziękuję.
ODPOWIEDZ