lux -krakow
lux -krakow
Czesc.Macie jakies pomysly na loty do krakowa ?najlepiej z lux z przesiadka.Kalkuluje wizzair z hahn do katowic i niestety bilet autobusowy x2 plus bus x2do krak to kilka dobrych godzin i cena tez juz nie atrakcyjna.kolonia bonn z germanwings to tez dlugi dojazd na lotnisko plus znowu busx2 z Katowic do krk.......coraz gorzej z polaczeniami.Byc moze ktos ma jakies pomysly?????????
Kaska
Kaska
Aha, pamietaj tez ze najtanszy bilet ma najwiecej restrykcji - np brak mozliwosci zmian, zwrotu itp. Takze pobyt powinien odbywac sie na tzw Sunday Rule czyli np jak lecisz danym dniu tygodnia to mozesz wrocic w nastepnym dniu po niedzieli w danym tygodniu.
Aha, z ciekawosci sprawdz loty na ten sam dzien ale np do Katowic. Zobaczysz ze w tym samym dniu, z takimi samymi przesiadkami cena bedzie o... 200 Euro wieksza
Aha, z ciekawosci sprawdz loty na ten sam dzien ale np do Katowic. Zobaczysz ze w tym samym dniu, z takimi samymi przesiadkami cena bedzie o... 200 Euro wieksza

Hej. Moge podzielic sie swoimi doswiadczeniami. Moja zona z dwojka dzieci probowala Brussels Airlines. Problem to tylko dojazd do Brukseli. Zaleta jest bezposredni przelot.
Raz zdarzylo mi sie kupic bilet w LOT. Okazalo sie, ze zamiast 3 biletow tylko 1 moglem kupic w reklamowanej cenie. Jako ze dokonalem platnosci przez siec za 1 bilet i nie moglem dzieci zostawic w Luxie musialem dokupic dwa bilety przez infolinie (przez www nie mozna kupic biletow dla osob ponizej 18 lat!). Nie dosc, ze drozsze (razem ponad 150E) to jeszcze musialem placic za serwis telefoniczny.
Jedyna zaleta to czas trwania lotu. Cos okolo 50 minut.
Raz zdarzylo mi sie kupic bilet w LOT. Okazalo sie, ze zamiast 3 biletow tylko 1 moglem kupic w reklamowanej cenie. Jako ze dokonalem platnosci przez siec za 1 bilet i nie moglem dzieci zostawic w Luxie musialem dokupic dwa bilety przez infolinie (przez www nie mozna kupic biletow dla osob ponizej 18 lat!). Nie dosc, ze drozsze (razem ponad 150E) to jeszcze musialem placic za serwis telefoniczny.
Jedyna zaleta to czas trwania lotu. Cos okolo 50 minut.
Tenis, 40D, MTB & MBA
Ja mam dosc tych kombinacji.Fajnie bylo z germanwings i ryanair z Hahn ale wszystko polikwidowane.Kilka razy korzystalam z austrianairlines przez Wieden ok 300 euro ale teraz tez czasowo nie da sie zgrac.Raz nawet Allitalia przez Mediolan za 330 ale tydz przed wylotem kupowalam podobno wczesniej to 2..?€Mam nadzieje ze wkrotce cos sie zmieni na lepsze bo inaczej to przez Togo zaczne latac