VHS na DVD

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
hurakami

VHS na DVD

Post autor: hurakami »

Czy ktos wie, jak/gdzie przegrac kasete VHS na DVD? Nie mam magnetowidu i chetnie bym to komus zlecil. W Polsce chyba sa specjalne zaklady, gdzie to mozna zrobic, ale tutaj?
Dzieki,
h
rygoj

Post autor: rygoj »

nie wiem gdzie to mozna w Lux zrobic ale na np. niemieckim Ebay znalazlem takie cos:
http://cgi.ebay.de/Video-auf-DVD-S-VHS- ... dZViewItem
MaWi

Post autor: MaWi »

A duzo masz tych kaset? Po jesli to ma byc jedna czy dwie sztuki a sprawa nie jest na wczoraj, to ja mam takie "moce przerobowe". Nieco gorzej z czasem, wiec nie deklaruje sie na "hurt" ;)
Awatar użytkownika
hurakami

Post autor: hurakami »

rygoj pisze:nie wiem gdzie to mozna w Lux zrobic ale na np. niemieckim Ebay znalazlem takie cos:
http://cgi.ebay.de/Video-auf-DVD-S-VHS- ... dZViewItem

Dzieki, skontaktuje sie z nimi, choc wolalbym nie wysylac kasety, bo to unikat.

MaWi pisze:A duzo masz tych kaset? Po jesli to ma byc jedna czy dwie sztuki a sprawa nie jest na wczoraj, to ja mam takie "moce przerobowe". Nieco gorzej z czasem, wiec nie deklaruje sie na "hurt" ;)
Mawi, mam tylko jedna, gdybys znalazl chwile czasu przed kolejnym weekendem, byloby super. Jesli nie bedziesz mial teraz czasu, co chyba jest mozliwe, to i tak bylbym zainteresowany pozniej.
h
MaWi

Post autor: MaWi »

Wiesz co... z przyczyn, ktore doskonale znasz, najchetniej zostawilbym sobie te robotke na czas swiatecznego nierobstwa. Bo na razie, to jest bitwa o Ardeny, ale jak juz ja wygramy ;) to mam zamiar niezle sobie odpoczac... na przyklad przy przegrywaniu VHS na DVD :)
ODPOWIEDZ