loty do Polski

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
j23

loty do Polski

Post autor: j23 »

Obym sie mylil ale mam sekretne podejrzenia, ze loty z Charleroi do Wa-wy sie skoncza przed Prima Aprilis. Zastaja Kiepura, Germanwings z Kolonii-Bohn albo przefarbowana dziewica (SN Brussels).
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

j23 pisze:ze loty z Charleroi do Wa-wy sie skoncza przed Prima Aprilis.
no to będzie niezły żart ... :(
Skąd takie Hiobowe wieści.... ?
dag
Awatar użytkownika
j23

Hobowe wiesci z rozkladu Wizzair'a. Wydaje sie, ze jest juz rozklad do polowy wrzesnia na przytlaczajaca wiekszosc polaczen. Bruksela- Wa-wa konczy sie na marcu. Moze zapomnieli ...
mmm191

Post autor: mmm191 »

a ja dziś sprawdzałam loty na kwiecień i są ...
mmm191
Awatar użytkownika
j23

Zgadza sie zarezerwowac mozna alw w rozkladzie dalej nie ma. Moje zyczenia sie spelnily.
Cari

loty wizzair

Post autor: Cari »

Sprawdzilam wlasnie na maj i sa loty, a takze sa jest mozliwosc rezerwacji. Jaki by byl cel umieszczania rezerwacji lotow jezeli juz w tej chwili planuja odwolac te loty ??
Wydaje mi sie ze nic takiego nie nastapi, obym sie nie mylila :)
Awatar użytkownika
wilqs72

Re: loty wizzair

Post autor: wilqs72 »

Cari pisze:Sprawdzilam wlasnie na maj i sa loty, a takze sa jest mozliwosc rezerwacji. Jaki by byl cel umieszczania rezerwacji lotow jezeli juz w tej chwili planuja odwolac te loty ??
Wydaje mi sie ze nic takiego nie nastapi, obym sie nie mylila :)
Trudno powidzieć - znam przypadki osób, które zarezerwowały sobie lot do Warszawy z Hahn na październik 2007 i ... nie poleciały, bo Wizz przestał latać.
Ja w każdym razie wystosowałem do Wizz-a pełen obaw list z pytaniem czy rzeczywiście coś jest na rzeczy - na odpowiedź mają 21 dni, jak tylko ją otrzymam nie omieszkam się podzielić informacjami.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
Marguerite2003

Post autor: Marguerite2003 »

Bez paniki... w rozkładzie lotów Wizzair loty Charleroi-Warszawa cały czas figurują - przynajmniej do końca ważności rozkładu letniego.
Proszę nas tu nie straszyć! ;)
Wkleiłabym nawet printscreena na dowód, ale nie wiem jak... <oops>
ODPOWIEDZ