Tapiceria
Slyszalam,jesli Cie to nie odstraszy,ze w tutejszym wiezieniu jest wielu chetnych do pracy ,a tej jak na lekarstwo.Wiem ,ze naprawiaja samochody;blacharka itp.,robia tapicerke i wiele innych rzeczy . Jesli masz ochote to sprobuj zadzwonic do Schrassig tel.35-96-21-1 a tam Ci na pewno udziela odpowiedzi.jest tez taka zasada ,poniewaz kosztuje to naprawde grosze a wiezniowie nie maja z tego nic oprocz przyjemnosci zabicia nadmiaru wolnego czasu,ze grzecznosciowo podaje sie papierosy (oczywiscie nie panu straznikowi lecz w samochodzie lub podobnie).Decyzja nalezy do Ciebie.Pozdrawiam. <telefon>
Digilante,
Jak juz sprawdzisz, to daj znac, jak dziala. Ja szukam tapicera od dwoch lat, ale ceny jakie mi proponuja sa naprawde kosmiczne, nawet jak na drogi uslugowo Luksemburg. Np kupilem na ebayu dwa fotele z lat 60 (40 EUR). Do wymiany tapicerka (tkanina) i sprezyny (drewno zostaje). Pan (z Belgii, wcale nie najdrozej) zaproponowal mi za te usluge drobne 1100 EUR (oczywiscie z materialem, jak nadmienil).
Zawiozlem je do Polski, za 200 EUR bede mial obite w oryginalnego pantona. Chetnie bym sie zajal renowacja mebli, ale szukam wlasnie tapicera. Jesli wyjdzie ci z wiezniami, byloby swietnie.
Pozdrawiam,
m
Jak juz sprawdzisz, to daj znac, jak dziala. Ja szukam tapicera od dwoch lat, ale ceny jakie mi proponuja sa naprawde kosmiczne, nawet jak na drogi uslugowo Luksemburg. Np kupilem na ebayu dwa fotele z lat 60 (40 EUR). Do wymiany tapicerka (tkanina) i sprezyny (drewno zostaje). Pan (z Belgii, wcale nie najdrozej) zaproponowal mi za te usluge drobne 1100 EUR (oczywiscie z materialem, jak nadmienil).
Zawiozlem je do Polski, za 200 EUR bede mial obite w oryginalnego pantona. Chetnie bym sie zajal renowacja mebli, ale szukam wlasnie tapicera. Jesli wyjdzie ci z wiezniami, byloby swietnie.
Pozdrawiam,
m