Tapiceria

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
digilante

Tapiceria

Post autor: digilante »

Szukam kogos kto oferuje serwis w tej wlasnie dziedzinie. Potrzebuje aby ktos wymienil siedzenia na osmiu krzeslach.
paulina

Post autor: paulina »

Slyszalam,jesli Cie to nie odstraszy,ze w tutejszym wiezieniu jest wielu chetnych do pracy ,a tej jak na lekarstwo.Wiem ,ze naprawiaja samochody;blacharka itp.,robia tapicerke i wiele innych rzeczy . Jesli masz ochote to sprobuj zadzwonic do Schrassig tel.35-96-21-1 a tam Ci na pewno udziela odpowiedzi.jest tez taka zasada ,poniewaz kosztuje to naprawde grosze a wiezniowie nie maja z tego nic oprocz przyjemnosci zabicia nadmiaru wolnego czasu,ze grzecznosciowo podaje sie papierosy (oczywiscie nie panu straznikowi lecz w samochodzie lub podobnie).Decyzja nalezy do Ciebie.Pozdrawiam. <telefon>
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Bardzo interesujace i napewno to sprawdze. Dzieki.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

hmmm...czekamy na "feedback", bo moze byc interesujacy dla wielu z nas, w roznych sprawach... :)
Awatar użytkownika
hurakami

Post autor: hurakami »

Digilante,

Jak juz sprawdzisz, to daj znac, jak dziala. Ja szukam tapicera od dwoch lat, ale ceny jakie mi proponuja sa naprawde kosmiczne, nawet jak na drogi uslugowo Luksemburg. Np kupilem na ebayu dwa fotele z lat 60 (40 EUR). Do wymiany tapicerka (tkanina) i sprezyny (drewno zostaje). Pan (z Belgii, wcale nie najdrozej) zaproponowal mi za te usluge drobne 1100 EUR (oczywiscie z materialem, jak nadmienil).
Zawiozlem je do Polski, za 200 EUR bede mial obite w oryginalnego pantona. Chetnie bym sie zajal renowacja mebli, ale szukam wlasnie tapicera. Jesli wyjdzie ci z wiezniami, byloby swietnie.

Pozdrawiam,
m
ODPOWIEDZ