warsztat samochodowy w Niemczech?
warsztat samochodowy w Niemczech?
Czy ktos moze polecic jakis rzetelny warszat samochodowy w Niemczech (oczywiscie gdzies niedaleko od granicy z Luksemburgiem)? Kiedys ktos wspomnial na forum o takim warsztacie, ale teraz nie moge znalezc tego posta
Re: warsztat samochodowy w Niemczech?
Witam, chyba chodzi Tobie o te posty:
"A ja bede polecac polecony mi kiedys warsztat "Auto Braun KG" w Wincheringen,
Trierer Str. 12 - sprawdzony, jezdzilam tam z moim opelkiem. Dobrze wyposazony,
a co wazniejsze moze - uczciwy i niedrogi. Polecam! Tel: 0 65 83/ 12 02.
Oprocz tego bywalem w Garage Tega (to jest na Rollingergrundzie zaraz przy
drodze wiodacej do Strassen/Batiselfa) oraz Garage Becht w Walferdange. Wszedzie
moge potwierdzic nienajnizsze, niestety, ceny uslug i koniecznosc umawiania sie
z wyprzedzeniem oraz dluzszego czekania na wykonanie uslugi."
Pozdr
"A ja bede polecac polecony mi kiedys warsztat "Auto Braun KG" w Wincheringen,
Trierer Str. 12 - sprawdzony, jezdzilam tam z moim opelkiem. Dobrze wyposazony,
a co wazniejsze moze - uczciwy i niedrogi. Polecam! Tel: 0 65 83/ 12 02.
Oprocz tego bywalem w Garage Tega (to jest na Rollingergrundzie zaraz przy
drodze wiodacej do Strassen/Batiselfa) oraz Garage Becht w Walferdange. Wszedzie
Pozdr
Ja tez bywalem w tych dwoch miejscach i moja recenzja jest nastepujaca:natolin pisze:Oprocz tego bywalem w Garage Tega (to jest na Rollingergrundzie zaraz przy
– Tega – terminy co najmniej na miesiac do przodu i w zasadzie daleko idaca niechec do zrobienia czegokolwiek. Mowiac eufemistycznie – wlasciciel przekonal mnie, zebym jednak nie dal mu zarobic na naprawie moejgo samochodu.
– Becht – starszy gosciu, Luksemburczyk – maruda i madrala, ale mechanik z prawdziwego zdarzenia. Troche cwaniaczek, ale wszystko czego mi bylo potrzeba zrobil, a samochod jezdzil po jego naprawach bez problemow. Oczywiscie tani nie jest, ale da sie go przekonac, zeby zrobil cos "metoda gospodarska" (tzn. niekoniecznie kupowal pol silnika prosto z fabryki, jesli akurat... powiedzmy pekla uszczelka pod glowica).
Czuje sie wywolana do odpowiedzi - polecam raz jeszcze warsztat w Wincheringen (nie wiem, czy prawidlowo napisalam), po drugiej stronie Moseli, vis a vis Flaxweiler - pod gorke ostro Niestety nie moge znalezc wizytowki i nie pamietam nazwy/nazwiska wlasciciela warsztatu (ale to jakos tak bylo - przez miejscowosc, mniej-wiecej w centrum w lewo i droga jakos tak pozniej w prawo do gory prowadzila...) Ale miejscowosc jest niewielka i nie wiem, czy jest tam jeszcze jakis inny warsztat. A ten wygladal na niezle wyposazony, czysty i fachowy - uczciwie, bez naciagania i niedrogo. Polecam!perpetua pisze:Kiedys ktos wspomnial na forum o takim warsztacie, ale teraz nie moge znalezc tego posta