portal kupno/sprzedaż używanych podręczników

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
bamaza42

portal kupno/sprzedaż używanych podręczników

Post autor: bamaza42 »

Może komuś się przyda.
Niedawny absolwent szkoły europejskiej w Lux właśnie uruchomił w porozumieniu ze szkołą platformę typu B2B, pośredniczącą w sprzedaży/kupnie używanych podręczników - dla wszystkich sekcji językowych i wszystkich klas SE: http://eurobooks.lu/
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

zanim kupicie czy sprzedacie książkę - sprawdżcie, czy znajduje sieona na aktualnej liście podręczników.
W sekcji PL są zmiany.
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
misio

Post autor: misio »

A ja sie tak zastanawiam, czemu w sekcjach polskich lista podręczników jest 3 razy dłuższa niż innych sekcji? I co z tego wynika? ;)
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

I słusznie się misio zastanawiasz. Ja też sie nad tym zastanawiam, gdy w wakacje wyciągam nowiutkie podręczniki, które się nie przydały np. do matematyki, czy fizyki i co roku kupuję nowe lepsze wydanie, które różni się poprzestawianymi stronami.

Bardzo jestem za reformą podręczników w Polsce, a juz najbardziej za zlikwidowaniem sterty zeszytów ćwiczeń. Naprawdę jeden elemantarz i dobra nauczycielka zdziałaja więcej niż np. 5 części Wesołej szkoły.
Danka
ODPOWIEDZ