polskie produkty w niemieckim REWE
To i ja dorzuce cos na temat (w ramach ekspiacji ). W niemieckich okolicznych Lidlach pojawily sie produkty "polsko-podobne", dokladnie kielbasy paczkowane. Tzw. krakowska (Krakauer) oraz cos co sie nazywa bodaj Schlesischer, a na Slasku znana jest raczej pod nazwa "frankfurterka" (taka cienka, prawie jak kabanos, najczesciej konsumowana na goraco z wody). Oba produkty sygnowane przez firme "Balcerzak" z gwarancja polskosci (sic!) W kielbachach to my mamy marke. Co najmniej europejska!
Nie chce eskalowac tej bezsensownej dyskusji, ale smiem twierdzic, jakobys sie mylil - od bardzo dawna sledze forum, ale odzywam sie doprawdy sporadycznie, chocby dlatego, ze zupelnie mi nie odpowiada negowanie natychmiast kazdego mojego postu - przez anwi, MaWi, a najczesciej przez Was oboje - no i nie wiem, kto tu ma cos do powiedzenia ZAWASZE i NA KAZDY temat...?MaWi pisze:musi zabrac glos w KAZDYM watku
Ale moze zostawmy juz to - jak o mnie chodzi, to jako admin, mozesz wyczyscic ten watek z moich postow, zupelnie bez szkody - przeciez ja sie na niczym nie znam, nic nie wiem, nic nie rozumiem, itd...
Ja tam na innych forach chciałbym mieć taką bamazę,misio pisze:Jesteście straszni! Ja tam posty Bamazy lubię, czytam dla zrelaksowania sie. Poza tym Bamaza nie obraza nikogo, nie przeklina... Trzeba to docenić.
za darmo,
z jajem,
czasami z sensem, czasami bezz...
Powinniście się admini cieszyć że macie bamazę, bo nie każde forum ma swoją bamazę!
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
a ja podraze
a ja mam wrazenie wrecz odwrotne do wrazenia tandemu MaWi i spolka. Ja mam wrazenie, ze to panstwo znaja sie na wszystkim i na kazdym temacie. Ktos sie zaczal odrywac od ziemi i z lotu ptaka zaczyna patrzec na wszystko i wszystkich z jakby troche wyzszego pulapu. To mentorstwo mogloby miec moze i jakas jakosc, ale nie w takich okolicznosciach przyrody. Mozecie sie wyzyc poprawiajac teksty w Wikipedii. A to jest forum dla MAS, dla KAZDEGO. Czy bedziecie nam sprawdzac teraz IQ abysmy mogli dostapic zaszczytu pisania na forum?
Bamaza z Toba jest wszystko w porzadku!!!!
A teraz niech mnie zbanuja! (mowiac pieknie po polsku)
Bamaza z Toba jest wszystko w porzadku!!!!
A teraz niech mnie zbanuja! (mowiac pieknie po polsku)