Piekne ciuszki dla chlopca 0-3 miesiace

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Annika28

Piekne ciuszki dla chlopca 0-3 miesiace

Post autor: Annika28 »

Witam serdecznie,

Mam do sprzedania dwie duze torby ciuszkow chlopiecych w rozmiarze 0-3 miesiace czyli od 50 do 62 cm. Ciuszki sa w bardzo dobrym stanie, wiekszosc noszona 1-2 razy i pochodza glownie ze sklepow z UK m.in: Next, Mothercare, Marks&Spencer, Pumpkin Patch, George, H&M, Zara i wiele innych.

Zapraszam do skorzystania z okazji, gdyz ciuszki beda idealne na obecna pore roku i sprzedam je tanio.
Sprzedam hurtowo, cena do negocjacji, lub zapraszam do przejrzenia ubranek u mnie w domu w Esch/Alzette i powybierania potrzebnych egzemplarzy, wtedy wycenie je pojedynczo.

Pierwsza osoba, ktra sie ze mna skontaktuje bedzie miala pierwszenstwo na odkupywanie ciuszkow w kolejnych rozmiarach jak tylko moj synus z nich wyrosnie.

Mam rowniez do sprzedania ciuchy ciazowe.

Prosze o kontakt: anna.hansen.rak@hotmail.com. lub tel.691203784

Pozdrawiam
misio

Post autor: misio »

Zamiast sprzedawać po ojro czy 2 nie lepiej oddać do jakiegoś domu dziecka w PL? Ty na tym kokosów nie zbijesz a takiemu maluchowi możesz dać to czego nikt mu nie zapewni.
Annika28

Post autor: Annika28 »

Panie Misio,
Oddaje regularnie zabawki i ciuchy do domow dziecka w PL i dla biednych tu w Luksemburgu. Jesli czesc ciuszkow chce sprzedac, to najwyrazniej mam taka potrzebe.

Jesli nie jest Pan zainteresowany postem, to prosze nie komentowac bez wiedzy.

Dziekuje za zrozumienie
Jowi

Post autor: Jowi »

Aniu droga!

Jak wiesz u mnie ciąża rozpoczyna się małymi kroczkami, ale bardzo chętnie odkupię ciuszki ciążowe! <prosi>

I uważam, że bardzo miły gest z twojej strony, że chcesz odsprzedać nieużywany "sprzęt" rodaczkom w Luksemburgu... Dziękuję :*
ODPOWIEDZ