szukam polskiego lekarza

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
aga

szukam polskiego lekarza

Post autor: aga »

czy jest w Luksemburgu polski lekarz?np dentysta lub ginekolog?
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Przejrzyj FAQ powyżej w tym dziale. Znajdziesz tam polskich internistów i dentystę, nie znajdziesz polskiego ginekologa, bo nie ma. Najbliższy chyba w szpitalu w Trier, ale nie wiem, czy przyjmuje na normalne nieporodowe wizyty.
aniah

Post autor: aniah »

Ze sprawdzonych źródeł wiem, że pani ginekolog mówiąca po polsku przyjmowała jeszcze parę miesięcy temu w Wiltz, ale niestety nie mam nawet jej numeru telefonu! Postaram się go zdobyć i przesłać ci na priva!
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

aniah pisze:Ze sprawdzonych źródeł wiem, że pani ginekolog mówiąca po polsku przyjmowała jeszcze parę miesięcy temu w Wiltz, ale niestety nie mam nawet jej numeru telefonu! Postaram się go zdobyć i przesłać ci na priva!
To może nie na priva, tylko na forum....to może jeszcze komuś się przyda?....
Awatar użytkownika
jeremijo

Post autor: jeremijo »

[shadow=darkred]To może nie na priva, tylko na forum....to może jeszcze komuś się przyda?.[/shadow]
to lepsza myśl
jeremijo
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

Otrzymaliśmy od aniah (dzięki!) dane kontaktowe polskiej lekarki ginekolog:

dr KINGA NAHBERGER
11, RUE DE MOULIN
WILTZ
TEL. 26 95 37 11

Jak wykazały dalsze poszukiwania, p. dr Nahberger pracuje na oddziale ginekologiczno-położniczym Kliniki Św. Józefa w Wiltz. Poza nią jest tam także polski internista (dr Mirosław Halembert) oraz anestezjolog (dr Magdalena Izydorczyk).

Wszystkie te informacje znajdą się oczywiście w naszych FAQ, które w najbliższym czasie zostaną do końca zaktualizowane.
LuxTeam
lutownica

Post autor: lutownica »

a teraz pani Dr Kinga Nahberger przymuje w Ettelbruck to nr tel 26953711 osobiscie jestem bardzo zadowolona
annakar

Post autor: annakar »

Witam,chcialabym sie dowiedziec czy zna pani dokladny adres pod ktorym przyjmuje dr Kinga Nahberger?Prywatnie czy w szpitalu?
Dziekuje z gory za odpowiedz,Anna.
MaWi

Post autor: MaWi »

annakar pisze:Witam,chcialabym sie dowiedziec czy zna pani dokladny adres pod ktorym przyjmuje dr Kinga Nahberger?Prywatnie czy w szpitalu?
Dziekuje z gory za odpowiedz,Anna.
Dokladny adres (praktyka prywatna) znajduje sie tutaj: http://www.polska.lu/Lista_lekarzy_Lux.htm
annakar

Post autor: annakar »

Dokladny adres (praktyka prywatna) znajduje sie tutaj: http://www.polska.lu/Lista_lekarzy_Lux.htm
Dziekuje!
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez annakar, łącznie zmieniany 2 razy.
Anna
ODPOWIEDZ