zdjecie paszportowe

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
marcin

zdjecie paszportowe

Post autor: marcin »

gdzie obecnie mozna zrobic zdjecie paszportowe ? Czy w Auchanie nadal jest ten punkt ? czy trzeba gdzies indziej ?
IronBone

Post autor: IronBone »

W Auchan nie ma juz zakładu fotograficznego. Są tylko automaty do zdjęć i one też robią zdjęcia paszportowe - przynajmniej tak wynika z napisów na tych automatach. (Ostatnio na te automaty patrzyłam kilka miesięcy temu wiec mogło sie coś zmienić.)
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

np. zakład fot. Kalliste, 13 rue Glesener tel. 409968, zdjęcia paszportowe moim dzieciakom tam robili, szybko, sprawnie, szło taśmowo ;)
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

IronBone pisze:W Auchan nie ma juz zakładu fotograficznego. Są tylko automaty do zdjęć i one też robią zdjęcia paszportowe - przynajmniej tak wynika z napisów na tych automatach. (Ostatnio na te automaty patrzyłam kilka miesięcy temu wiec mogło sie coś zmienić.)
Zakładu foto już nie ma, ale jeszcze jakiś rok temu robiłem zdjęcie w punkcie foto Auchana: na 1 piętrze, na prawo od kas - są tam usługi foto (odbitki) oraz zdaje się szeroko pojęta "obsługa klienta"
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Borys

Post autor: Borys »

panda pisze:np. zakład fot. Kalliste, 13 rue Glesener tel. 409968, zdjęcia paszportowe moim dzieciakom tam robili, szybko, sprawnie, szło taśmowo ;)
A nie taniej by zrobic zdjec tylko jednemu i poprosic o 4 odbitki ? <rotfl>
Ura Bura Szef Podwóra
ODPOWIEDZ