Witam, czy Ktos mogłby polecic mi sklepy z wozkami dla niemowlat?. MIeszkam we fr tuz przy granicy z Lux, wiec luxemburg,belgia,niemiecka strona tez wchodzi w gre.... Pytam poniewaz mam wrazenie ,ze nie ma wyboru w tych sklepach w ktorych byłam? .... odwiediłam AUBERT w thi i bebe9 i jeszcze jakis dziecinny sklep? czy jakos tak i nic konkretnego tam nie znalazłam:/ albo beznadziejny badziew,albo mega drogie wozki <shock> ...a chodzi mi o sklep z duzym asortymentem,zeby było w czym wybierac a moze gdzies jakis targ czy miejsce z rzeczami uzywanymi? słyszalam o cyzms takim ale nie wiem gdzie sie kierowac <roll> .prosze o pomoc ,za miesiac synek przyjdzie na swiat ....... :>
Dziekuje Bardzo za pomoc:) wybieram sie do tegoż sklepu niebawem . A powiedzcie mi prosze jeszcze...jakich przedziałów cenowych moge sie tam spodziewac ?;).. Mam nadzieje,ze bedzie to ostatnie miejsce poszukiwania wozka oczywiscie z pozytywnym rezultatem;). dziekuje i pozdrawiam:)
W ramach podpowiedzi, znajomi szukali wózka, upatrzyli super model, a potem zamówili ten sam z Amazon.de, wyszło im o wiele taniej, więc jak nie chcesz przepłacać to też jest to dobra opcja.
irja28 pisze:W ramach podpowiedzi, znajomi szukali wózka, upatrzyli super model, a potem zamówili ten sam z Amazon.de, wyszło im o wiele taniej, więc jak nie chcesz przepłacać to też jest to dobra opcja.
absolutnie polecam te opcje, oprocz tego ze taniej to jeszcze szybciej. W babyone na wozek czeka sie 6- 8 tyg. zamowienie w internecie 3 dni.
polecam tez popatrzec na inne sklepy internetowe np. www.baby-markt.de