Koszt przeslania pieniedzy z Lu do Polski przez konto

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
MaWi

Post autor: MaWi »

digilante pisze:Ja mialem na mysli ich nowa domene .com, razem ze znakiem handlowym, itd.
Ach, jasne <glupi2> niedoczytalem! Ze, sam wczesniej nie wpadlem na pomysl, zeby sobie, tak ad hoc, dla zabawy, kupic domene bil dot com... Dzis bylbym juz zupelnie kim innym i zupelnie gdzie indziej... <mrgreen>
juszka

Post autor: juszka »

To wygląda na to,że mnie uratowaliście, bo poszłabym sobie nieświadoma niczego do Dexii ;)

Otworzyłam dziś konto w BGL, całkiem sprawnie poszło, od razu dostałam też zaświadczenie o zablokowaniu środków na kaucję za mieszkanie (a raczej zaświadczenie,że bank wypłaci kaucję w moim imieniu jeśli zajdzie taka potrzeba, bo oczywiście żadnych pieniędzy na tym koncie jeszcze nie mam; swoją drogą to naprawdę fajna opcja-opłata za rok to...1% kwoty depozytu). Bez problemu przyznano mi również kartę kredytową. Karty mają przyjść pocztą w ciągu 2 tygodni. A na koniec dostałam w prezencie kubek termiczny ;)
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Juszka, to super, i jestes nam wszystkim winna wakacje w Chile, przynajmniej za ten kubek.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

digilante pisze:jestes nam wszystkim winna wakacje w Chile
czy ja czegos nie doczytalam?...dlaczego akurat w Chile?...
MaWi

bamaza42 pisze:
digilante pisze:jestes nam wszystkim winna wakacje w Chile
czy ja czegos nie doczytalam?...dlaczego akurat w Chile?...
A dlaczego nie? :)
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Wlasnie, dla czego nie. Wino maja. Sushi maja. Wiec nie umrze sie z glodu. Rano na plazy, popoludniu na nartach... a najwazniejsze ze to prawie jak najdalej od codziennych problemow ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
MaWi

juszka pisze:A jeszcze tak trochę nie na temat - wyświetla Wam się strona Informatorium ?
http://www.polska.lu/informatorium/index.html
I jeszcze odpowiedz nie na temat: juz sie wyswietla. Przepraszamy za chwilowe usterki techniczne

[center]Obrazek

<mrgreen> [/center]
ODPOWIEDZ