Ach, jasne <glupi2> niedoczytalem! Ze, sam wczesniej nie wpadlem na pomysl, zeby sobie, tak ad hoc, dla zabawy, kupic domene bil dot com... Dzis bylbym juz zupelnie kim innym i zupelnie gdzie indziej... <mrgreen>digilante pisze:Ja mialem na mysli ich nowa domene .com, razem ze znakiem handlowym, itd.
Koszt przeslania pieniedzy z Lu do Polski przez konto
To wygląda na to,że mnie uratowaliście, bo poszłabym sobie nieświadoma niczego do Dexii
Otworzyłam dziś konto w BGL, całkiem sprawnie poszło, od razu dostałam też zaświadczenie o zablokowaniu środków na kaucję za mieszkanie (a raczej zaświadczenie,że bank wypłaci kaucję w moim imieniu jeśli zajdzie taka potrzeba, bo oczywiście żadnych pieniędzy na tym koncie jeszcze nie mam; swoją drogą to naprawdę fajna opcja-opłata za rok to...1% kwoty depozytu). Bez problemu przyznano mi również kartę kredytową. Karty mają przyjść pocztą w ciągu 2 tygodni. A na koniec dostałam w prezencie kubek termiczny
Otworzyłam dziś konto w BGL, całkiem sprawnie poszło, od razu dostałam też zaświadczenie o zablokowaniu środków na kaucję za mieszkanie (a raczej zaświadczenie,że bank wypłaci kaucję w moim imieniu jeśli zajdzie taka potrzeba, bo oczywiście żadnych pieniędzy na tym koncie jeszcze nie mam; swoją drogą to naprawdę fajna opcja-opłata za rok to...1% kwoty depozytu). Bez problemu przyznano mi również kartę kredytową. Karty mają przyjść pocztą w ciągu 2 tygodni. A na koniec dostałam w prezencie kubek termiczny
I jeszcze odpowiedz nie na temat: juz sie wyswietla. Przepraszamy za chwilowe usterki technicznejuszka pisze:A jeszcze tak trochę nie na temat - wyświetla Wam się strona Informatorium ?
http://www.polska.lu/informatorium/index.html
[center]
<mrgreen> [/center]