kupno telefonu na niemieckim amazon, prośba o pomoc

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
irja28

kupno telefonu na niemieckim amazon, prośba o pomoc

Post autor: irja28 »

Mam gorącą prośbę do osób znających j. niemiecki. Chciałabym kupić ten telefon:

http://www.amazon.de/Ericsson-Smartphon ... 416&sr=8-1

czy on jest pozbawiony blokady sim? Tłumacz google jakoś koślawo tłumaczy i nie jestem w stanie znaleźć tej informacji.Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc:)
chriss

Post autor: chriss »

W wiekszosci telefony kupywane bez karty sim sa bez simlocka i ten tez jest bez zadzwonilem tam i sie zapytalem bo sam tam czesto zamawiam pozdrawiam :)
chriss

Sie sind nun verbunden mit Dorothea Christiane von Amazon.de.
Ich:hallo
Dorothea Christiane:Herzlich Willkommen bei Amazon.de. Mein Name ist Christiane Ziegler.
Was kann ich heute für Sie tun?
Ich:und ich bin chriss
wenn ich bei innen ein handy ohne vertrag kaufe hat das ein simlock
Dorothea Christiane:Es kommt auf den Artikel an.
Ich:Sony Ericsson Xperia active Smartphone (7,6 cm (3 Zoll) Touchscreen Display, 5 Megapixel Kamera, GMS, UMTS, GPRS, microSD, WiFi, Android 2.3 OS) schwarz/orange - Sony
das da
Dorothea Christiane:Einen kleinen Moment bitte.
Ich:ja
Dorothea Christiane:das von Ihnen genannte Handy "Sony Ericsson Xperia active Smartphone (7,6 cm (3 Zoll) Touchscreen Display, 5 Megapixel Kamera, GMS, UMTS, GPRS, microSD, WiFi, Android 2.3 OS) schwarz/orange" ist ein vertragsfreies Modell. Sie können sich folglich völlig uneingeschränkt für einen Vertragspartner Ihrer Wahl entscheiden.
Mit dem Kauf des Handys bei Amazon.de gehen Sie somit keinerlei Vertragsbindungen mit einem Telekommunikationsunternehmen ein.
Ich:danke
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

irja28, chrissowi należy się chyba punkt Pomógł? Tylko Ty możesz wcisnąć odpowiedni przycisk pod jego postem...
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez szymbi, łącznie zmieniany 1 raz.
chriss

dzieki za mysl szymbi ale to nie jest az tak wazne dla mnie hehe :D
Awatar użytkownika
irja28

Post autor: irja28 »

jasne,że się należy, wybacz, byłam trochę zajęta i zazwyczaj zapominam o takich szczeg. Telefon super, obdarowany bardzo zadowolony:)))jeszcze raz dzięki za potwierdzenie info.
ODPOWIEDZ