pomoc z komputerem - polecam chrissa

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
chriss

pomoc z komputerem

Post autor: chriss »

Hej niektorzy z nas maja problemy z komputerem i niewiedza co dalej hetnie oferuje pomoc z komputerem i oprogramowaniem za darmo naturalnie:) pozdrawiam
wieczewa

Pomoc z komputerem

Post autor: wieczewa »

Goraco polecam korzystanie z pomocy Pana Krzysztofa. Moj laptop byl przez niejednego specjaliste spisany na straty a po akcji reaktywacji zaplikowanej przez Pana Krzysztofa radzi sobie calkiem dobrze. Pan Krzysztof jest mily i uczynny, operuje prostym jezykiem, zrozumialym dla kazdego. Polecam Go zwlaszcza dziewczynom/paniom, ktore chca zreaktywowac swoje zbyt wolne lub szwankujace komputery a nie wiedza jak sie do tego zabrac.
chriss

Dziekuje Pani Ewo;)
neo

Post autor: neo »

....i tu klania sie znajomosc proreklamy i ortografi po pro nic nie ma za darmo po...cos tam cos tam ...nawiazujac do ....bardzo by mozna bylo watek opisywac ...wchodzmy HETNIE lub chetnie i mowmy o naszych prawdziwych....
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

neo pisze:....i tu klania sie znajomosc proreklamy i ortografi po pro nic nie ma za darmo po...cos tam cos tam ...nawiazujac do ....bardzo by mozna bylo watek opisywac ...wchodzmy HETNIE lub chetnie i mowmy o naszych prawdziwych....
.....wtf?..... <bezradny>

moze ktos objasnic co autor cytowanego wpisu mial na mysli?.... ;)
MaWi

Post autor: MaWi »

Bamaza, tez nic z tego nie rozumiem, dlatego chyba wole sobie popatrzec, co z tego wyniknie :) A stare przyslowie pszczol mowi, ze zbyt nachalna reklama raczej odstrasza niz zacheca. Tymczasem na krypto-anty-reklame zadnych zakazow na polska.lu poki co nie ma <mrgreen> (choc moze nalezaloby wprowadzic, bo to przeciez godzi w czyjes interesy i ten ktos moglby sobie takiego godzenia nie zyczyc...)
wieczewa

Celem wyjasnienia: w ogloszeniu sa bledy ortograficzne, ale to wcale nie pomniejsza umiejetnosci Krzysztofa jesli chodzi o naprawe komputerow. Korzystalam z pomocy Krzysztofa i moge Go kazdemu polecic jako eksperta komputerowego, a o bledach ortograficznych mozna sobie z Nim pogadac jak bedzie Wam naprawial komputer :)
MaWi

wieczewa pisze:Celem wyjasnienia:
A tak z czystej ciekawosci - celem wyjasnienia - jaki mialo sens kopiowanie zywcem wlasnego posta i wklejanie go do tego samego watku niemal dokladnie tydzien po jego pierwszym opublikowaniu? I czy teraz to bedzie taki cotygodniowy rytualik? Mnie tam bledy ortograficzne nie przeszkadzaja. Przynajmniej nie az tak, jak wszeogarniajaca redundancja, a co za tym idzie dewaluacja informacji (o ile wiecie, co mam na mysli <mrgreen> )
chriss

To raz w zyciu czlowiek chce pomoc innym i juz widac wyniki po pierwsze za bledy ortograficzne przepraszam ale bardzo dawno to juz bylo kiedy wogole po polsku pisalem po drugie co do tego ze nie ma nic zadarmo to nieprawda pomoglem pani Ewie za darmo a reklamy zadnej nie potrzebuje jezeli ktos bedzie potrzebowal pomocy moze sie do mie zglosic i to wszystko czemu inni zawsze szukaj dziury w calym czy to cos nadzwyczajnego ze ludzie chca sobie pomagac ?? hmm
wieczewa

Pomoc z komputerem-polecam Chrissa

MAWI, zeby zaspokoic Twoja czysta ciekawosc: przekleilam post, bo nie byl widoczny w komentarzach zaraz po wyslaniu go. Jako ze nie jestem komputerowym ekspertem (i o tym wiem) pomyslalam, ze po prostu cos nie zadzialalo po wyslaniu komentarza po raz pierwszy. Stad przeklejenie postu i upewnienie sie, ze jest widoczny. JEST WRESZCIE WIDOCZNY. A warto zeby byl widoczny, bo jest wiele osob, ktore z pomocy Krzysztofa moglyby potencjalnie skorzystac zwlaszcza, ze pomoc oferuje za darmo. Moj post (przypadkowo przeklejony) jest forma podziekowania za pomoc udzielona mi gratis. I fajnie, ze sa ludzie ktorzy oferuja swa pomoc gratis a szkoda, ze od razu wzbudza taka bezinteresownosc podejrzenia.
MaWi

Hm... nadal nie rozumiem, ale juz sie przynajmniej tak nie niepokoje, ze to moze przypadkiem nie bylo wystarczajaco bezinteresowne dzialanie. Ja mam akurat pare doskonalych sposobow, jak zrobic, zeby informacja o niejakim Krzysztofie byla az nader widoczna, ale nie sa one (te sposoby) niestety az tak bezinteresowne, wiec sie nie wychylam z tymi moimi dobrymi radami, tylko dalej zamieram w podziwie dla bezinteresownosci.

Albo nie... szkoda czasu na zamieranie... Moze raczej sprobuje tez zrobic cos bezinteresownego... Moze poadministrowac jakims forum oraz portalem?... albo nie... bo to tez zawsze wzbudza tylko i wylacznie bezinteresowne podejrzenia... to juz lepiej chyba wziac sie do jakiejs roboty; przynajmniej zona nie bedzie marudzic (nb. bardzo interesownie) <mrgreen>
Jowi

Post autor: Jowi »

Wow!
Czy to naprawdę taki bezinteresowny gest? I nie ma w tym haczyka?
Panie Krzysztofie, naprawdę potrzebuję, strasznie, pomocy przy komputerze, bo nie chce zmartwychwstać...
W ramach rewanżu oferuję kawkę, ciasteczka, pomoc przy języku fracuskim? (tłumaczenia), oraz swoje towarzystwo.
Odezwę się prywatnie :)
chriss

Jowi nie ma w tym zadnego haczyka oferuje chetnie swoja pomoc dalsze info na privie albo email pozdrawiam :|
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Ja ja polecam siebie,
uważam że jestem super i umiem naprawić wszystko
nawet białą myszkę i czarna klawiaturę...

Aha nie robię tego za darmo 50€/h
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
dariuszp72

Post autor: dariuszp72 »

Mi tez Chriss pomogl w rozwiazaniu problemow komputerowych (zupelnie gratis), zwlaszcza w czasie kiedy wszyscy na feriach zimowych a tu wkrotce komputer potrzebny do szkoly. Dzieki i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ