zaproszenia slubne

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
asienka

zaproszenia slubne

Post autor: asienka »

witam jak w temacie gdzie mozna kupic ladne zaproszenia slubne prosze o pomoc bo te co widzialam jakos mnie nie zachwycily:)
Awatar użytkownika
strojnisia

Post autor: strojnisia »

na allegro
asienka

chyba jedynie tak chcialam uniknac allegro ale nie mam wyjscia:)
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Można też wrzucić hasło „zaproszenia ślubne” w wyszukiwarkę. Wyskakuje jakieś 2,7 mln wyników, więc jest w czym wybierać ;-)
websites

internet

Post autor: websites »

myślę że najlepiej zamówić przez internet z dostawą do domu:)
asienka

tak tylko jest maly problem bo przez allegro wiekszosc chce minimum 10 sztuk a ja potrzebuje tylko 6:)
Borys

Post autor: Borys »

asienka pisze:tak tylko jest maly problem bo przez allegro wiekszosc chce minimum 10 sztuk a ja potrzebuje tylko 6:)
Asienka - nie przesadzaj. Kup sobie te 10 sztuk i 4 bedziesz miala w razie gdybys popelnila jakis blad przy wypelnianiu...
Ura Bura Szef Podwóra
asienka

Borys napisalam wyzej ze 10 sztuk to przesylaja jako probke zaproszen oni wybieraja tekst i wogole a co do popelnienia bledu to oni wypelniaja nie ja wiec nie potzrebuje w razie potrzeby:)
Awatar użytkownika
strojnisia

Post autor: strojnisia »

to zaprojektuj własne i wydrukuj sama, jak tylko 6 sztuk to nie problem zmienic nazwisko i całość ładnie wydrukować, Corel Draw i do dzieła
ja już kilka krotnie drukowałam winietki na stół, etykiety na butelki weselne itp
MaWi

Post autor: MaWi »

asienka pisze:Borys napisalam wyzej ze 10 sztuk to przesylaja jako probke zaproszen oni wybieraja tekst i wogole
Kurcze, czytam, czytam to "wyzej" i nie moge znalezc, gdzie to napisalas? Moze miedzy wierszami gdzies?

A generalnie - jak potrzebujesz 6, to jest to chyba bardziej niz oczywiste, ze do "hurtownikow" z allegro nie ma co uderzac. Takie sa prawa rynku. Pozostaje albo manufaktura domowa, albo znalezienie artysty, ktory wykona ci to odrecznie - kazda sztuke osobno. Wszystko zalezy od tego, czy ma byc tanio czy ladnie. (bo w tanio i ladnie jakos w tym przypadku nie wierze). Mysmy na przyklad swojego czasu wybrali ten drugi wariant (czyli zlecenie odrecznego wykonania przez znajoma artystke-malarke). Tez chodzilo o kilka sztuk i bylismy bardzo zadowoleni. Namiarow niestety nie podam, bo bylo to kawal czasu temu i w Polsce. Natomiast tu na miejscu z pewnoscia jest co najmniej kilku artystow/artystek, ktore moglyby sie takiej pracy podjac. Oczywiscie o ile w ukladzie priorytetow ladnie/tanio stawiasz na to pierwsze.
asienka

stawiam na ladne:) bardzo dziekuje za odpowiedzi w moim poscie znalazlam juz kolezanke tutaj z forum ktora wykona mi kilka zaproszen:)
ODPOWIEDZ