kredyt

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Mały

kredyt

Post autor: Mały »

witam. Mam pytanie,czy w luxie znajduje sie doradca finansowy? Prosze o kontakt na priva.
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Doradców finansowych jest tu w przeliczeniu na jednego mieszkańca prawdopodobnie najwięcej w Europie. Są oni w każdym banku i w setkach funduszy inwestycyjnych. Ale pewnie chodzi Ci o innych doradców - takich niezwiązanych z żadną konkretną instytucją finansową, prezentujących porównania kredytów i usług detalicznych dla szarego klienta. Z takimi się tu nie spotkałem. Sam też oferty poszczególnych banków zawsze porównywałem sam.
Mały

nie nie, chodzi mi o osobe ktora pomogla by mi w znalezieniu banku, ktory udzielilby mi kredytu.
Awatar użytkownika
szymbi

Banków udzielających kredytów klientom detalicznym (czyli nam szarym zjadaczom chleba) jest tu zaledwie kilka, więc nie potrzeba do tego doradcy. Po prostu trzeba się samemu umówić w każdym z nich i przedyskutować z miejscowym doradcą, czy kredytu udzielą i na jakich warunkach.
Mały

a do jakich najlepiej sie udac?
Awatar użytkownika
szymbi

Polecam lekturę tej części naszego portalu:

http://www.polska.lu/informatorium/bank.html
ODPOWIEDZ