Czy ktos ma troche doswiadczenia ze sprzetem Karchera?
Chce kupic taki ktorego moglbym uzyc do:
1. Mycia auta (czyli spryskiwania auta z minimalnym uzyciem mojej energii, bo nie znosze mycia aut i jestem do tego straszliwie leniwy <mrgreen> )
2. Spryskiwania woda pod wiekszym cisnieniem zewnetrznych scian domu, aby wyczyscic slady po jaskolkach.
3. Tak samo, spryskiwanie tarasu, szklanego dachu nad wejsciem, itd.
Produktow maja naprawde wiele i chetnie bym posluchal jakiejs rady.
Jaki Karcher kupic?
Jaki Karcher kupic?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
z gwarancja.
w hornbachu daja 5 lat.
poprzedni mi padl po 2 latach i 2 miesiacach.
najslabszym punktem karscherow jest pompka, ktora czesto jest plastikowa. niestety urzadzenia profesjonalne kosztuja pare tysiecy, wiec do uzytku domowego dupa.
a w karcherach im wyzszy model, tym wiecej roznych koncowek.
w hornbachu daja 5 lat.
poprzedni mi padl po 2 latach i 2 miesiacach.
najslabszym punktem karscherow jest pompka, ktora czesto jest plastikowa. niestety urzadzenia profesjonalne kosztuja pare tysiecy, wiec do uzytku domowego dupa.
a w karcherach im wyzszy model, tym wiecej roznych koncowek.
Wszystko od model 4 w górę
Z tego co pamietam, modele Karchera od 4 w górę mają aluminiowe pompy i trwalsze bebechy. Mam model 5 cos tam cos tam i i myje nim podjazd, dwa auta, ściany, tarasy etc. Mam juz 4 lata idziala super. Sprawdz ceny i promocje w Batiself, Cactus i Hornbach jak mowi Jesper. Czesto sa bundlowane ciekawe koncowki jak np. UFO do mycia tarasow i podjazdow. Swietna przystawka. Szczotka z gabka polecana do mycia auta. W tym roku swietuja XX rocznice i jest duzo promocji.
może ten użytkownik :digilante pisze:Czy ktos ma troche doswiadczenia ze sprzetem Karchera?
http://www.ina.fr/economie-et-societe/e ... se.fr.html
<rotfl>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !