Konserwacja pieca gazowego co

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
perpetua

Konserwacja pieca gazowego co

Post autor: perpetua »

Czy ktoś może polecić jakąś dobrą, sprawdzoną firmę zajmującą się konserwacją pieców gazowych co? W moim przypadku jest to piec Viessmanna.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

Nie bede tu reklamowal zadnej z licznych firm.
Radze Ci natomiast poprosic o oferte na 'entretien annuel' co najmniej 5 firm.
Chodzi o to, ze ta sama firma co roku bedzie robic ten przeglad roczny za z gory ustalona cene. Oferty najczesciej nie zawieraja czesci, ale u niektorych sa bonusy, np jedna dodatkowa (na rok) darmowa interwencja w przypadku awarii.
Sam przeprowadzilem taki konkurs cen i bylem zdziwiony rozbieznoscia w cenach (od 180 do 500! euro)
Awatar użytkownika
j23

Post autor: j23 »

Ciekawe bo ja z glupa zamowilem firme z zaworu kaloryfera i place co rok 111Euro bez zadnej umowy. Ale tez darmowej awarii tez nie mam. W pierwszym roku bylo cos wiecej bo sie wiecej napracowali bo porzedni lokator przez wiele lat nie czyscil.
Awatar użytkownika
Iv.

Post autor: Iv. »

Można wiedzieć jaka to firma? Bo od nas Gabbana za konserwację (raz w roku wizyta, max godzina pracy) zdziera prawie 400 euro...
Na zielonej trawce, raz dwa trzy; pasły się pratchawce, raz dwa trzy; mówił jeden do drugiego: nie mam cewki Malpighiego.
Borys Vian, Jesień w Pekinie
ODPOWIEDZ