Gdzie w Luxemburgu mozna kupic dobre tanie auto Okazja?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
Sie

Gdzie w Luxemburgu mozna kupic dobre tanie auto Okazja?

Post autor: Sie »

Gdzie najlepiej szukac okazji ?Co polecicie?
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

dobre tanie auto
U złodzieja : kradną dobre i chcą się pozbyć jak najszybciej to robią upusty .....

a zwykły sprzedawca chce sprzedać jak najdrożej auto do kitu ....

o ewentualne zniżki możesz prosić TUTAJ
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Awatar użytkownika
xtheo7

Post autor: xtheo7 »

Pozwole sobie dorzucic trzy grosze do nader pomocnej a wnikliwej analizie problemu mojego szanownego przedmowcy, a mianowicie:

- wiekszosc miejscowych garazy / salonow samochodowych prowadzi sprzedaz samochodow uzywanych. Nie sa one specjalnie tanie, ale duza zaleta jest, ze garaze daja do 6-u miesicecy gwarancji (waznej wylacznie w danym garazu, co minimmizuje ryzyko totalnej wpadki. Oczywiscie, to ma wylacznie sens jesli potrzebujesz pojazdu do uzytkowani w Luksemburgu, a nie do eksportu do PL.

- Na Polnocy, chyba tuz przed Hosingen (w kazdym razie przy drodze Nordstross) znajdziesz spora firme handlujaca wylacznei uzywanymi samochodami (markami modelami z twz. wyzszej polki)

- W pisemku Lux Bazaar oraz w miejscowej prasie codziennej znajdziesz wiele ogloszen sprzedazy samochodow. Trzeba regaowac blyskawicznei bo jest duza konkurencja kupcow z krajow osciennych.

- W poczatkach marca odbywa sie corocznie dwutygodniowy festiwal samochodow. Impreza obej,uje rowniez sprzedaz samochodow uzywanych i wielu miejscowosciach (np. w Diekrich na parkingu przed kosciolem) odbwaja sie regularne "gieldy" uzywanych samochodow.
masser26

Post autor: masser26 »

mam problem kupiłem auto używane z niemiec i mam duży i mały brief oraz umowe kupna sprzedaży z posiadaczem tego auta który kupił to auto od firmy-która widnieje jako ostatni posiadacz tego auta na briefie ,auto jest wyrejestrowane z niemiec i chce teraz je zameldowac w luxembourgu.czy te dokumenty wystarczą na zameldowanie w luxembourgu?
Borys

Post autor: Borys »

masser26 pisze:mam problem kupiłem auto używane z niemiec i mam duży i mały brief oraz umowe kupna sprzedaży z posiadaczem tego auta który kupił to auto od firmy-która widnieje jako ostatni posiadacz tego auta na briefie ,auto jest wyrejestrowane z niemiec i chce teraz je zameldowac w luxembourgu.czy te dokumenty wystarczą na zameldowanie w luxembourgu?
Jesli Brief mowi ze wlascicilem auta jest firma a Ty masz tylko umowe miedzy czlowiekiem ktory sprzedal auto Tobie a Toba to do pelni szczescia brakuje Ci jedynie umowy KS miedzy tym czlowiekiem a ta firma.
Ura Bura Szef Podwóra
ODPOWIEDZ