internet bezprzewodowy

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
grido

Post autor: grido »

Słuchajcie.. a jeśli mój facet ma Luksemburską kartę Orange i ja w Polsce mam polski ( rzecz jasna) Orange to jakie są stawki lub jakie promocję można wykupić by tanio rozmawiać?

będę wdzięczna za wyjaśnienie lub link do tych informacji :)
pozdrawiam
grido

proszę o szybką odpowiedz
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Jak macie karty to taryfy według cennika są tutaj

http://www.orange.lu/telephoner/index.html

i tutaj

http://www.orange.pl/obsluga_klienta_in ... nego.phtml

a jeśli nie jasne to radze zmienić operatora na takiego gdzie jest najłatwiej czegoś się dowiedzieć <czyta>

wpisz w googla "tanie bezplatne rozmowy"
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
grido

najprościej byłoby kupić niemiecką kartę t-mobile. Mam na polskim numerze wykupioną promocje "Zawsze blisko" czyli za 9zł mam 2000 minut na niemieckie numery t-mobile ( ważność 7 dni) zaczynające się na: 151, 160, 170, 171 lub 175 ale niestety nie mamy oboje pojęcia gdzie w pobliżu Ahn można kupić starter niemieckiego t-mobile ;( jeśli chodzi o te wszystkie sieci i promocje to jest to dla mnie czarna magia... pójdę lub zadzwonię jutro do Orange i może ktoś kompetentny odbierze słuchawkę..
Awatar użytkownika
stary

Mosty są W Grevenmacher i Wormeldange

http://www.t-mobile.de/filialsuche/0,20 ... -_,00.html

a współpracują z

http://standorte.deutschepost.de/Stando ... te&lang=de

A w ogóle radze "facetowi " wybrać się do Trier'a tam wszystko znajdzie nawet dostęp do internetu na dworcu za 1€ i tam wszystko dostanie( jeśli chodzi o niemieckie karty )
.. toż to nie piwo !
grido

kurde, był w Grevenmacher i starterów z t-mobile nie znalazł tylko Orange, znasz dokładne miejsce położenia sklepu bo on chyba był w jakimś markecie ;/

w Wormeldange chyba nie był - zapytam

a w tym Trier to gdzie dokładnie te karty?
Borys

Post autor: Borys »

Grevenmacher lezy w Luksemburgu totez nie znajdzie tam startera niemieckiego T-mobile. Musi sie wybrac do Niemiec. W Trier je mozna kupic pewnie "wszedzie". Wystarczy zapytac np w kiosku, ostatecznie na stronie T-mobile mozna wynalezc adresy punktow sprzedazy.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
stary

grido pisze:kurde, był w Grevenmacher i starterów z t-mobile nie znalazł tylko Orange, znasz dokładne miejsce położenia sklepu bo on chyba był w jakimś markecie ;/

w Wormeldange chyba nie był - zapytam

a w tym Trier to gdzie dokładnie te karty?
Jeśli pisałem o mostach to nie po to aby je podziwiać i fotografować tylko aby przenieść się na druga stronę........ i znaleźć inne rzeczy niż po stronie LUX

poprzednio pisałaś ze z wsi nie jesteś to możliwe ale z miasta tez nie tylko z jakiejś pustyni albo dżungli bo w Trier jest więcej punktów sprzedaży niż dużym polskim mieście takie rzeczy się znajduje wszędzie ...............
.. toż to nie piwo !
grido

W życiu nie byłam nawet w pobliżu Lux więc ciężko mi stwierdzić gdzie co jest w tym kraju lub za jego granicą.
I darujmy sobie te złośliwe komentarze typu "jesteś z dżungli" bo nie będąc nigdy w mieście Trier nie mogę wiedzieć co tam jest i w jakich ilościach i w jakich miejscach. Wystarczyło wyjaśnić bez zbędnych komentarzy. A widoki z mostów chętnie bym sfotografowała - zobaczenie zawodowe: mgr fotografii - absolwentka UAM Poznań :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
stary

.. toż to nie piwo !
ODPOWIEDZ