Nursery assistant for the European School
Nursery assistant for the European School
Wlasnie dostalem od kolezanki.... Wloszki :-)
PART TIME
NURSERY ASSISTANT
FOR EUROPEAN SCHOOL OF LUXEMBOURG 1
POLISH LANGUAGE SECTION
(TO START THE 4th SEPTEMBER 2007)
Nursery assistants should have appropriate qualifications and experience, in order to support the teacher’s work.
CONTACT AS SOON AS POSSIBLE
Maria Jorge LOUREIRO
Deputy Head of Nursery and Primary
Tel. : +352 43 20 82 468
Fax : + 352 43 20 82 548
e-mail : loma@eursc.org
Niestety nic wiecej nie wiem na ten temat....
Powodzenia
PART TIME
NURSERY ASSISTANT
FOR EUROPEAN SCHOOL OF LUXEMBOURG 1
POLISH LANGUAGE SECTION
(TO START THE 4th SEPTEMBER 2007)
Nursery assistants should have appropriate qualifications and experience, in order to support the teacher’s work.
CONTACT AS SOON AS POSSIBLE
Maria Jorge LOUREIRO
Deputy Head of Nursery and Primary
Tel. : +352 43 20 82 468
Fax : + 352 43 20 82 548
e-mail : loma@eursc.org
Niestety nic wiecej nie wiem na ten temat....
Powodzenia
Nursary assistant for the European School
Witaj!
Nie chcialabym dluzej Cię niepokoic w tej sprawie, ale dzisiaj na moj adres e-mail przyszedł komunikat informujący o tym, ze adres Twojej kolezanki jest nieprawidlowy dlatego wiadomosc nie została dostarczona. Jesteś pewien , ze nie pomyliłeś adresu?
RIPE APPLE
Nie chcialabym dluzej Cię niepokoic w tej sprawie, ale dzisiaj na moj adres e-mail przyszedł komunikat informujący o tym, ze adres Twojej kolezanki jest nieprawidlowy dlatego wiadomosc nie została dostarczona. Jesteś pewien , ze nie pomyliłeś adresu?
RIPE APPLE
ripe apple
- kajapapaja
a ja słyszałam że już jest osoba na part-time assistant - ma zacząć 18 września (wieści wwprost od p. Anetki z ec.maternelle)
aha - tutaj: http://www.euroschool.lu/luxschool/vacancies.php jest też wakat dla informatyka (tekst po francusku)
aha - tutaj: http://www.euroschool.lu/luxschool/vacancies.php jest też wakat dla informatyka (tekst po francusku)
Serdeczne dzięki wszystkim , ktorzy w tej sprawie maczali swoj palec !
Niestety sprawa juz nieaktualna z tym przedszkolem. Nawiasem mowiąc , gdybym miła miejsce i cierpliwość do formalnych kwestii papierkowych założyłabym prywatne przedszkole dla 6 maluchw, bo praca z dziećmi to dla mnie ogromny zaszczyt , przyjemność i artystyczne wyzwanie. Dzieci to najbardziej niezwykłe instrumeny muzuczne w historii wszechświata tylko niezwykli ludzie potrafią wydobyć z nich naczarowniejsze melodie. Pragnieniem moim jest do tych ludzi nalezeć.
Pozdrawiam wszystkich kroplami deszczu , ktore juz Mozarta grają.
Niestety sprawa juz nieaktualna z tym przedszkolem. Nawiasem mowiąc , gdybym miła miejsce i cierpliwość do formalnych kwestii papierkowych założyłabym prywatne przedszkole dla 6 maluchw, bo praca z dziećmi to dla mnie ogromny zaszczyt , przyjemność i artystyczne wyzwanie. Dzieci to najbardziej niezwykłe instrumeny muzuczne w historii wszechświata tylko niezwykli ludzie potrafią wydobyć z nich naczarowniejsze melodie. Pragnieniem moim jest do tych ludzi nalezeć.
Pozdrawiam wszystkich kroplami deszczu , ktore juz Mozarta grają.
ripe apple