Rozpołowione audi w piątek pod Wiltz...
Moderator: LuxTeam
Rozpołowione audi w piątek pod Wiltz...
...a kierowca wyszedł bez szwanku. Chyba przerobił stary poradnik duszpasterski:
90 km/h To szczęśliwy dzień
100 km/h Cóż Ci Jezu damy
110 km/h Ojcze Ty kochasz mnie
120 km/h Liczę na Ciebie Ojcze
130 km/h Panie przebacz nam
140 km/h Zbliżam się w pokorze
150 km/h Być bliżej Ciebie chcę
160 km/h Pan Jezus już się zbliża
170 km/h U drzwi Twoich stoję Panie
180 km/h Jezus jest tu
200 km/h Witam Cię Ojcze
220 km/h Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie
90 km/h To szczęśliwy dzień
100 km/h Cóż Ci Jezu damy
110 km/h Ojcze Ty kochasz mnie
120 km/h Liczę na Ciebie Ojcze
130 km/h Panie przebacz nam
140 km/h Zbliżam się w pokorze
150 km/h Być bliżej Ciebie chcę
160 km/h Pan Jezus już się zbliża
170 km/h U drzwi Twoich stoję Panie
180 km/h Jezus jest tu
200 km/h Witam Cię Ojcze
220 km/h Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie
- kajapapaja
Cud nie cud... instynkt do "samo-ochrony" jest w nas najmocniejszy, wiec nawet podswiadomie w takiej sytuacji pracuje jak najbardziej... podobno dla tego najniebezpieczniejsze miejsce w aucie przy wypadku jest niestety przedniego pasazera, t.z. kochanej zony, a w najlepszej sytuacji to tesciowej... <oops> Po angielsku jest tradycyjnie nazywane "The Death Seat".
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Już można go kupić: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0088449961
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Aktuelles Gebot: EUR 4.000,00
To chyba zart??? <galy>
Zebym wiedzial, ze takie sa potrzeby rynku, sam bym zepchnal swojego starego grata ze skarpy gdzies nad Mozela, a potem wstawil na eBay za jedyne 5000 eur. A tak – poszedl caly, w jednym kawalku i na chodzie za jakies marne grosze... I jeszcze kupujacy wybrzydzal ze tu i tam ma slady po stluczce... <roll>
To chyba zart??? <galy>
Zebym wiedzial, ze takie sa potrzeby rynku, sam bym zepchnal swojego starego grata ze skarpy gdzies nad Mozela, a potem wstawil na eBay za jedyne 5000 eur. A tak – poszedl caly, w jednym kawalku i na chodzie za jakies marne grosze... I jeszcze kupujacy wybrzydzal ze tu i tam ma slady po stluczce... <roll>
Nie koniecznie - ZTCW taki "papierowy" samochód też bywa w cenie, a może jeszcze trochę elementów nadaje się do "przeszczepu", chociaż wiązki elektryczne można raczej wykluczyćbamaza42 pisze:to MUSI być żart!!!!
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Czemu? Moze moglyby posluzyc do budowy rakiety balistycznej, albo chocby prywatnego satelity telekomunikacyjnego? Kto powiedzial, ze z tego musi koniecznie powstac znowu jakis banalny pojazd 4-kolowy. Wystarczy odrobina fantazji i przebyty w dziecinstwie telewizyjny kurs p. Adama Slodowego <mrgreen>wilqs72 pisze:chociaż wiązki elektryczne można raczej wykluczyć