Nostradamus:" Za dwa miesiące czeka nas koniec świata&q

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
TaJagódka

Nostradamus:" Za dwa miesiące czeka nas koniec świata&q

Post autor: TaJagódka »

Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Awatar użytkownika
aliza

Post autor: aliza »

aaa też to czytałam przed momentem... pozostaje więc nam tylko wykorzystać dobrze pozostały czas <piwo> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Ponieważ dla mnie tez będzie koniec świata to proszę zrobić testament na mnie i Borysa a w zamian razem z Borysem dostarczymy wszystkim to czego będziecie potrzebować w drugim życiu !!!!! <rotfl>
Awatar użytkownika
TaJagódka

Post autor: TaJagódka »

Tymi opiniami to sie ubawilam <mrgreen> ....Bierzcie kredyty i tak ich nigdy nie splacimy .. <rotfl>
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

Kawa na lawe: sprawdzona ta informacja czy nie, bo lece zaraz na miasto, zabieram ze soba wszystkie karty kredytowe i zaszaleje <zakupy>, ale jak nie bedzie konca swiata to pozwe forum Polska.lu do sadu o odszkodowanie! <bije>
Awatar użytkownika
irja28

Post autor: irja28 »

"Pojawiają się też słowa o"łuku furii Szatana". "

Na moje to chodzi im o mój łuk i piękne różowe strzały - jak nic furia szatana :))))

PS.Tu już padłam ze śmiechu : " Wg przeprowadzonej na podstawie tego klucza interpretacji stwierdził, że Osama Bin Laden jest trzecim antychrystem". Faktycznie skoro wielcy bracia Amerykanie nie są w stanie zlokalizować gościa który ukrywa się w jaskiniach to faktycznie musi to być sam antychryst!!!

BTW jeśli będzie koniec świata to spoko, dobrze się bawiłam przez te ostatnie 28 lat :)
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

irja - piekne podejscie, i zgadzam sie z nim. Jak sie swiat skonczy to nie zaluje niczego, i w dodatku do pracy nie bede musial isc nastepnego dnia! ;) Armageddon - bring it on motherfu--ers!
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

To kiedy dokladnie ten koniec swiata ma byc dzis, bo nie wiem, czy sie oplaca golic czy nie.... <rotfl>
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

byly pisze:To kiedy dokladnie ten koniec swiata ma byc dzis, bo nie wiem, czy sie oplaca golic czy nie.... <rotfl>
nie chcesz kolego stanąć przed obliczem Najwyższego czysty i ogolony ?? ;)
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
irja28

Post autor: irja28 »

3dniowy zarost jest sexy :)
BTW już widać konieć świata, leje cały czas i według niezawodnego weather channel nie zanosi się na poprawę.
W związku z zaistniałymi okolicznościami przerwałam dietę i żywie się czekoladą do ostatnich dni ;)
ODPOWIEDZ