Dlaczego tu nie ma polskich koncertow?
Moderator: LuxTeam
Dlaczego tu nie ma polskich koncertow?
Dlaczego w Luxemburgu nie ma polskich koncertow (polskich wykonawcow)? ???????????????????????????wystepow polskich grup??????? ,tak zeby pospiewac potanczyc razem
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Czyzbys nie byla w Ancien Cinema na koncercie Noviki w zeszlym roku ( http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=6737 ) Od tamtego czasu bylo jeszcze kilka polskich imprez w Luksemburgu. Oczywiscie zalezy wszystko od tego jakiej kto slucha muzyki i przy jakiej muzyce tanczy. Trudno wszak wszystkim dogodzic
Zagladaj do Agendy ( http://www.polska.lu/agenda.php?cmd=list ) i szukaj znaczka (PL!). Juz teraz moge obiecac, ze bedzie sie dzialo (i to duzo) jesienia tego roku.
Zagladaj do Agendy ( http://www.polska.lu/agenda.php?cmd=list ) i szukaj znaczka (PL!). Juz teraz moge obiecac, ze bedzie sie dzialo (i to duzo) jesienia tego roku.
Bylam na koncercie Noviki , fajnie bylo ,na balu takze bylam, ale to byla tragedia <shock> , ten caly bal,mowa o orkiestrze ,nie wiem skad oni ja wytrzasneli ,lo matko <shock> na takim..czyms to jeszcze nie bylam. To nie tylko moje zdanie.....hmm....a slucham rocka,pop,trans,techno,classik,folk tez moze byc, wiec chyba niezbyt wybredna
Ostatnio zmieniony 08-06-2010, 23:52 przez TaJagódka, łącznie zmieniany 2 razy.
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Re: Dlaczego tu nie ma polskich koncertow?
Myślę, że z tego samego powodu, z którego w Tarnobrzegu jest tak mało koncertów luksemburskich kapel heavy-matalowych.a pisze:Dlaczego w Luxemburgu nie ma polskich koncertow (polskich wykonawcow)? ???????????????????????????wystepow polskich grup??????? ,tak zeby pospiewac potanczyc razem
Późno już, więc ew. rozwinięcie tematu jutro rano, dobranoc
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
A mnie sie wydaje, ze skoro komus brakuje koncertow, to powinien zabawic sie w impresaria i sprobowac spowodowac, zeby ich bylo wiecej.
W Luksie czesto podejmowane sa rozne fajne inicjatywy (byl festiwal filmu polskiego, wschodnioeuropejskiego itp.), wiec czemu nie pobawic sie w zapraszanie polskich gwiazd? Sama chetnie bym kilka z nich zobaczyla (tylko ze niestety nie mam czasu bawic sie w impresaria).
W Luksie czesto podejmowane sa rozne fajne inicjatywy (byl festiwal filmu polskiego, wschodnioeuropejskiego itp.), wiec czemu nie pobawic sie w zapraszanie polskich gwiazd? Sama chetnie bym kilka z nich zobaczyla (tylko ze niestety nie mam czasu bawic sie w impresaria).
Re: Dlaczego tu nie ma polskich koncertow?
A może koleżanka "a" sama coś zorganizuje? "Domówkę" z muzyką jakiej sama słucha? Na pewno wielu by było chętnych ( ze mną włącznie ) na taką "polską", choć niekonieczniea pisze:Dlaczego w Luxemburgu nie ma polskich koncertow (polskich wykonawcow)? ???????????????????????????wystepow polskich grup??????? ,tak zeby pospiewac potanczyc razem
Co o tym ssądzisz droga koleżanko?
<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>