Dlaczego tu nie ma polskich koncertow?

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
TaJagódka

Dlaczego tu nie ma polskich koncertow?

Post autor: TaJagódka »

Dlaczego w Luxemburgu nie ma polskich koncertow (polskich wykonawcow)? ???????????????????????????wystepow polskich grup??????? ,tak zeby pospiewac potanczyc razem
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
MaWi

Post autor: MaWi »

Czyzbys nie byla w Ancien Cinema na koncercie Noviki w zeszlym roku ( http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=6737 ) Od tamtego czasu bylo jeszcze kilka polskich imprez w Luksemburgu. Oczywiscie zalezy wszystko od tego jakiej kto slucha muzyki i przy jakiej muzyce tanczy. Trudno wszak wszystkim dogodzic ;)

Zagladaj do Agendy ( http://www.polska.lu/agenda.php?cmd=list ) i szukaj znaczka (PL!). Juz teraz moge obiecac, ze bedzie sie dzialo (i to duzo) jesienia tego roku.
Awatar użytkownika
TaJagódka

Bylam na koncercie Noviki , fajnie bylo :D ,na balu takze bylam, ale to byla tragedia <shock> , ten caly bal,mowa o orkiestrze ,nie wiem skad oni ja wytrzasneli ,lo matko <shock> na takim..czyms to jeszcze nie bylam. To nie tylko moje zdanie.....hmm....a slucham rocka,pop,trans,techno,classik,folk tez moze byc, wiec chyba niezbyt wybredna ;)
Ostatnio zmieniony 08-06-2010, 23:52 przez TaJagódka, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
wilqs72

Re: Dlaczego tu nie ma polskich koncertow?

Post autor: wilqs72 »

a pisze:Dlaczego w Luxemburgu nie ma polskich koncertow (polskich wykonawcow)? ???????????????????????????wystepow polskich grup??????? ,tak zeby pospiewac potanczyc razem
Myślę, że z tego samego powodu, z którego w Tarnobrzegu jest tak mało koncertów luksemburskich kapel heavy-matalowych.
Późno już, więc ew. rozwinięcie tematu jutro rano, dobranoc :)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
madziara

Post autor: madziara »

A mnie sie wydaje, ze skoro komus brakuje koncertow, to powinien zabawic sie w impresaria i sprobowac spowodowac, zeby ich bylo wiecej.
W Luksie czesto podejmowane sa rozne fajne inicjatywy (byl festiwal filmu polskiego, wschodnioeuropejskiego itp.), wiec czemu nie pobawic sie w zapraszanie polskich gwiazd? Sama chetnie bym kilka z nich zobaczyla (tylko ze niestety nie mam czasu bawic sie w impresaria).
Awatar użytkownika
aliza

Re: Dlaczego tu nie ma polskich koncertow?

Post autor: aliza »

a pisze:Dlaczego w Luxemburgu nie ma polskich koncertow (polskich wykonawcow)? ???????????????????????????wystepow polskich grup??????? ,tak zeby pospiewac potanczyc razem
A może koleżanka "a" sama coś zorganizuje? "Domówkę" z muzyką jakiej sama słucha? Na pewno wielu by było chętnych ( ze mną włącznie 8) ) na taką "polską", choć niekoniecznie :D

Co o tym ssądzisz droga koleżanko?
<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
TaJagódka

<super> sama zorganizuje ,a pozniej sama posprzata hm........ hihi <kwadr> <rotfl> <super>
ODPOWIEDZ