Polskie ognisko?

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
TaJagódka

Polskie ognisko?

Post autor: TaJagódka »

Czy jest w Luxemburgu organizowane polskie ognisko hmmm marzy mi sie kielbaska na patyku , ziemniaczki z ogniska mniammm<mniam> <mniam> do tego dobry stary polski rock.. ktos na gitarze gra <tancze> Jesli bedzie kiedys organizowane prosze dajcie mi znac ;)(Ps.prosze o skasowanie tego samego ogloszenia w dziale" odloszenia drobne" ,z gory dziekuje ,pozdrawiam moderatorow :D< <papapa> ) A co do grila to nie to samo :| cHCE OGNISKA!!! <peace> <peace> Motoryklisci hmm ...Najlepsi motocyklisci sa ze Szczecina <mrgreen> <mniam> <mniam>
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

Nie dalej jak wczoraj widziałem na terenie Kockelscheuer, przy jeziorze, wielką imprezę grilowo-piwno-muzyczną zorganizowaną przez Portugalczyków oraz mniejszą, alternatywną, zorganizowaną przez Polaków, przy dużym stole, nieco dalej ;) . Widziałem też ślady po ogniskach, ale nie wiem czy administrator terenu zezwala na ogniska. Jeśli tak, to polecam to miejsce.
Pozdr.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Mnie sie wydaje ze impreza motocyklistow , nawet jesli nie ze szczecina , mogla by byc a co do ogniska ad 1 http://www.youtube.com/watch?v=I_SQ-wbM7SM

ad 2 w tym kraju mlodziez chciala sie rozgrzac podczas zimy na polu gdzie nic nie bylo i roslo i mieli scyzoryki a tzw " dobrzy obywatele" zadzwonili ze piromani sa w akcji i kto mial klopoty ????? w dodatku prawdopodobnie z ta bronia chcieli zrobic napad niestety glupi jest ten kraj i kazdy polski harcerz przyjezdzajac tu stanie sie potencjalnym uzbrojonym przestepca ......... <bezradny>
ODPOWIEDZ