GRILL

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
bamaza42

GRILL

Post autor: bamaza42 »

Mam pytanie, czy ktos dysponuje grillem, takim przenosnym i moglby mi wypozyczyc na przyszly (8-9/05) weekend?....Nie mam domu, a co za tym idzie - ogrodu, wiec nie wiem, czy w przyszlosci bedzie mi potrzebny, wiec nie chcialabym w toto teraz inwestowac...
Z gory dzieki!
Awatar użytkownika
dasty

Post autor: dasty »

niestety grilla nie mam, ale moge podsunac Ci pomysl "grilla na Kockelscheuer" - w parku sa ustawione murowane grille z ktorych kazdy moze korzystac, tylko trzeba przyjsc (1 osoba wystarczy) w ladna pogode troche wczesniej (ok. 9.00 - 10.00) zanim inni zajma
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

i duzo innych jest takich miejsc w calym kraju
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Dzieki, Dasty za pomysl - ale mam inne "upatrzone" miejsce na ta impreze (tam, gdzie mowisz - przede wszystkim te tlumy grillujacych [glownie portugalczykow, zreszta...] mi przeszkadzaja....). Na tym "moim" miejscu niestety grillow nie ma, jedynie miejsca na ogniska....
I rowniez dzieki, stary - tak, wiem, ze takich miejsc w calym kraju jest sporo...i takie jedno sobie wlasnie upatrzylam... :)

...No coz, widze, ze nie pozostaje mi nic innego, jak zaopatrzyc sie w to uzradzenie, a potem...robic z niego uzytek....
ODPOWIEDZ