Co Bamaza ma w profilu - zdjecie
Moderator: LuxTeam
- kajapapaja
ale bamazy kot zawyża statystyki wiekowe - wygląda na to że jest najstarszym członkiem forum (no bo przecież nie sama bamaza....)
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Hmmm..kot ma sie niezle ...a to miejsce w rankingu...to sama nie wiem, czy to zasluga kota, czy mojego wieku... <oops> ...I przykro mi, ze wam zawyzam statystyki, kaja... <bezradny>misio pisze:Bamaza, twoj post o kocie z wylupiastym spojrzeniem jest 4 w randze czytanych. Tak statystyki mowia <brawo>
Ciekawe co na to kot <?> <kotek>
Misio, a tak w ogole to ( nurtuje mnie taka mysl od poczatku tego nowego forum) - czy my sie znamy?...Czy jestes nowy na forum, czy tylko nicka zmieniles?...bo ze starego misia nie pamietam, no, chyba to ze wzgledu na wiek (luki w pamieci) <bezradny>
Popularnosc to zasluga kota, a raczej jego oczu. No i to raczej on zawyza chyba no nie <?> Bo caly czas mowimy o nim <figiel>
Ps.
I tak zgadniesz bo to nie jest jakas super zagadka. Wystarczy kliknac w moj profil i popatrzec na podpis pod obrazkiem. I wszystko jasne <lalala>
A jak myslisz <?> <mysli> <roll>bamaza42 pisze:Misio, a tak w ogole to ( nurtuje mnie taka mysl od poczatku tego nowego forum) - czy my sie znamy?...Czy jestes nowy na forum, czy tylko nicka zmieniles?...bo ze starego misia nie pamietam, no, chyba to ze wzgledu na wiek (luki w pamieci) <bezradny>
Ps.
I tak zgadniesz bo to nie jest jakas super zagadka. Wystarczy kliknac w moj profil i popatrzec na podpis pod obrazkiem. I wszystko jasne <lalala>
No fakt....misio... <rotfl> ...w zyciu bym nie zgadla!!!! wlasnie sie zastanawialam...kto to mieszka na Howaldzie?...A ta nowa osobowosc, ta lagodnosc, to przed niedzielna uroczystoscia?... <mysli>misio pisze:A jak myslisz
Ps.
I tak zgadniesz bo to nie jest jakas super zagadka. Wystarczy kliknac w moj profil i popatrzec na podpis pod obrazkiem. I wszystko jasne
A ta kolejna uroczystosc to kiedy?.... <gafa> tajemnica!!!! <plotki>